Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Simona Halep – lecția care valorează mai mult decât un milion de dolari

Simona Halep – lecția care valorează mai mult decât un milion de dolari(1897)

Dacă nu ar fi câștigat un set cu Ana Ivanovic, Simona Halep nu ar mai fi întâlnit-o în finala Turneului Campioanelor pe Serena Williams. Deși o spulberase pe americancă în grupe, Serena este, totuși, numărul 1 mondial, și o repetare a acelui meci era greu de crezut. Ca un taur furios, Williams s-a repezit asupra Simonei, luându-și revanșa. Binemeritat, la cum au arătat lucrurile în arenă.

Înfrângerea Simonei Halep valoarează însă mai mult decât un milion de dolari (sumă pe care ar fi câștigat-o constănțeanca dacă ar fi învins în finală). Și-a apărat șansele corect în meciul cu Ana Ivanovic, deși mulți i-ar fi spus că ar fi mai bine să ”trânteacă” meciului. Ce rost are să câștigi un set într-un meci pe care oricum l-ai pierdut? Nu e mai bine să îți maximizezi șansele la titlu?

Ce ne-a învățat Simona Halep trece dincolo de tenis și de bani. Este o lecție de viață. Pe cât de dureroasă este înfrângerea din finală, pe atât de frumoasă este lecția acestei jucătoare, care a dat cu piciorul nu numai la un milion de dolari, ci și la gloria unei campioane a campioanelor. Pentru moment, căci momentele sale de glorie sunt încă în viitor.

Dacă toată lume în țara asta ar face lucrurile cu aceeași pasiune și fără calcule mai mult sau mai puțin meschine, cu siguranță că România ar arăta acum altfel.

Mulțumim, Simona Halep, pentru această frumoasă lecție!

Foto: wta.com
 

Comentarii

florin
28-10-2014
Are doar 23 de ani,si a trait mult in afara cocinei(tara-politica-calcule-mizerii).A fost antrenata sa castige sau sa piarda in teren.FELICITARI SIMONA.
Filip
26-10-2014
Nu se amestecă niciodată sportul cu țara decât dacă acesta ar fi contribuit prin susținere financiară la prestigiul ei. Nu e cazul de față. Apoi, fiind vorba despre un talent nativ, lecțiile de viață nu trebuie căutate în exprimarea sportivă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
  • LINIA MARITIMĂ CONSTANȚA – ANTONIADIS LA CÂRMĂ!
  • CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!
  • Fermierii vor fi despăgubiți!
  • OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...