Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Horia Tecău - Simona Halep mi-a promis că vom juca împreună la un turneu de Grand Slam(1280)

Tenismanul Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la Constanța, că va veni un moment când, cu siguranță, el și Simona Halep vor evolua împreună la proba dublu mixt a unui turneu de Grand Slam, jucătoarea făcându-i o promisiune în acest sens.

"Simona mi-a promis că vom juca împreună un turneu de Grand Slam. Este foarte greu să joci la simplu și la dublu, mai ales când joci semifinale și finale și ai o evoluție constantă în turneele de Grand Slam, dar aștept acel moment. Cu siguranță vom juca odată împreună, dublu mixt, și nu știu cum va fi. Ne înțelegem bine în afara terenului, cred că și pe teren va fi la fel", a afirmat Tecău, într-o conferință de presă.

La rândul ei, Simona Halep a confirmat cele spuse de Horia Tecău, menționând că este pregătită pentru un astfel de joc, dar că îi este puțin teamă.

"Da, sunt pregătită. Dar, să fiu sinceră, mi-e puțin teamă să joc la dublu mixt, pentru că e o altă putere la băiatul din partea cealaltă. Îmi doresc mult să joc într-o zi cu el la dublu mixt și, cu siguranță, se va îndeplini. Eu îmi doresc", a spus Halep.

Constănțenii Simona Halep (nr. 3 WTA) și Horia Vlad Tecău (nr. 16 ATP, dublu) au participat, sâmbătă, la Tenis Club Idu Mamaia, la a treia ediție a Kids' Day 2014, eveniment la care au fost prezenți circa 350 de copii ce practică jocul de tenis. 

Sursa: Agerpres.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!