Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Scandal pe bd. Aurel Vlaicu(984)

La data de 25.01.2015, ora 9.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără din Constanţa, cu privire la faptul că P. Daniel, de 28 de ani, a fost agresat.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, pe bulevardul Aurel Vlaicu, a identificat victima în persoana lui P. Daniel, care era vătămat corporal uşor şi care a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la SCJU Constanţa pentru îngrijiri medicale, rămânând internat pentru investigaţii.
De asemenea, la faţa locului au fost identificaţi şi N. Iulian de 27 de ani şi B. Ionuţ Marcel de 33 de ani, cunoştinţe ale părţii vătămate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că cei trei bărbaţi au consumat băuturi alcoolice, din seara zilei de 24.01.2015 până în dimineaţa de 25.01.2015, într-un bar.
Părăsind localul şi ajungând pe bulevardul Aurel Vlaicu, între bărbaţii mai sus menţionate a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia P. Daniel a fost agresat minor, fără a i se pune viaţa în pericol.
Partea vătămată se afla într-o vădită stare de ebrietate şi nu a putut da relaţii cu privire la împrejurările comiterii agresiunii.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa în vederea stabilirii situaţiei de fapt.        

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii