Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis

Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis(712)

Tânăr de 29 de ani, din judeţul Constanţa, prins în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, în timp ce se pregătea să pună în vânzare 30 de grame de cannabis, ulterior fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc.


La data de 14.02.2015, ora 19.00, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au prins în flagrant pe A.S.G. de 29 ani, din oraşul Techirghiol, în timp ce se pregătea să pună în vânzare 30 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 900 lei.

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor 150 de game de cannabis şi 130 pliculeţe folosite pentru vânzarea drogurilor.

Din cercetări, s-a reţinut că bănuitul, în perioada octombrie 2014-februarie 2015, ar fi procurat din Spania şi ar fi pus în vânzare către diferiţi consumatori cannabis.

Persoana a fost prezentată procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa, care, în urma cercetărilor, a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a formulat propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (Art. 2 al. 1 din Legea 143/2000).
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANTONIADIS NU A ÎNCHEIAT NICI O ÎNȚELEGERE CU FATA MORGANA, VREA PE BUNE!
scris de Lucian Cristea
După părerea mea, ca ținută, cultură, efectul "sirtaki", cei șapte ani de acasă după calendarul grecesc, spiritul practic,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii