Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul liberal Robert Boroianu: Sunteți în stare să dați foc unei întregi țări, să transformați criminali și violatori în victime, doar pentru a scăpa de pușcărie

Deputatul liberal Robert Boroianu: Sunteți în stare să dați foc unei întregi țări, să transformați criminali și violatori în victime, doar pentru a scăpa de pușcărie(1725)

"Liviu Dragnea: „Se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere ca şi cum s-ar vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte”.
Domnule Dragnea, bineînțeles că nu vă temeți să pronunțați aceste cuvinte, ba din contră. Ați fi cel mai fericit dacă amnistia și grațierea ar fi adoptate fiindcă dvs, domnule Dragnea, ați scăpa de pușcărie. Sunteți un infractor dovedit, iar tot ce face PSD cu amnistia, grațierea și măcelărirea legilor Justiției nu sunt decât demersuri pentru a vă transforma dintr-un condamnat într-un politician curat. Doar că nu merge, domnule Dragnea, pentru că România nu este vreo țară din lumea a treia unde vă strângeți agoniseala, ci este țară membru UE, iar Justiția și statutul de drept nu sunt chestiuni negociabile.
Sunteți în stare să dați foc unei întregi țări, să transformați criminali și violatori în victime, doar pentru a scăpa de pușcărie. Amnistia și grațierea sunt pregătite pentru Liviu Dragnea, iar cine ar crede altceva ori este naiv, ori a făcut școala în Teleorman, la Tel Drum."

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii