Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
INVITAȚIE LA BAL

INVITAȚIE LA BAL(1537)

 

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (C.C.I.N.A) organizează evenimentul:

 

„BALUL OAMENILOR de AFACERI din Constanţa” – ediţia a V-a

 

care va avea loc în ziua de vineri, 21 iunie a.c., începând cu ora 19.00, la Restaurantul DEL MAR din Mamaia.

 

Balul Oamenilor de Afaceri a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.

 

Ne dorim să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană. În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă cu numeroase si diverse premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă.

 

La Bal sunt invitaţi să participe reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, firme membre şi nemembre C.C.I.N.A., sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, cât şi din mass-media locală.

 

Ca la fiecare ediţie a acestei gale, în calitate de organizator, acordăm câteva premii, iar la această a V-a ediţie vom premia start-up-urile constănţene, care au obţinut rezultate financiare deosebite, de la înfiinţare, precum şi firme din domeniul ospitalităţii.

Participarea se face pe baza de înscriere, in limita locurilor disponibile.

Pentru detaliile suplimentare şi înscriere la Balul Oamenilor de Afaceri, doritorii se pot adresa Direcţiei Relaţia cu Membri-Cooperare Internaţională din cadrul CCINA Constanţa: drc@ccina.ro, telefon 0241-618475 sau 0241-549515, fax: 0241-619654.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii