Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Candidatul PUSL la Primăria Constanța, Gihan Eserghep: „Inaugurarea Spitalului Modular este un subiect pentru ziarele de can-can!”

Candidatul PUSL la Primăria Constanța, Gihan Eserghep: „Inaugurarea Spitalului Modular este un subiect pentru ziarele de can-can!”(715)

Miercuri, la prânz, a avut loc conferința de presă organizată de PUSL Constanța. Au fost prezenți: președinții Organizației Județene Florentin Chiforeanu, Municipale Gihan Eserghep și președintele nou înființatei filiale de la Mangalia, Mamudie Erdin. A lipsit (motivat) noul lider la Organizației PUSL Costinești, Dica Pavlov.

Chiforeanu a declarat că umaniștii constănțeni se concentrează pe trei proiecte:
1. Regularizarea cursului Dunării prin construirea a cel puțin o ecluză pentru a-i mări capacitatea de transport;
2. Construiea unui pod peste Dunăre, la Izvoarele, lângă Ostrov;
3. Refacerea sistemului de irigații din județ, prin construirea de canale de aducțiune și nu prin țevi de irigare, cum erau înainte de 1989.

Gihan Eserghep a declarat că: „Inaugurarea Spitalului Modular Constanța este un exercițiu strict electoral; după calculelor mele, containerele și instalațiile ar fi trebuit să coste 600.000 de euro, și nu 10 milioane. Este un subiect pentru ziarele de can-can!”

Eserghep a criticat și lipsa hidranților de apă atât pe bulevardul Lăpușneanu, cât și pe strada Ștefan cel Mare: „Este inadmisibil ca din proiectul de reabilitare să lipsească hidranții, căile de acces a mașinilor de intervenții pentru situații speciale și a unor parcări destinate bicicliștilor.”

În final, s-a dezbătut articolul 55 din Constituție, privind apărarea teritoriului național. Introducerea sistemului stagiului militar obligatoriu (ca în Letonia) nu a fost agreată de tinerii umaniști prezenți la dezbatere. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii