Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR(1092)

Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur încă de acum 4 ani, când membrii conducerii liberale, la aflarea rezultatului victoriei lui Lupu, au abordat niște fețe lungi, de sfinți ascetici, de priveghi, nedisimulându-și consternarea.

Deși la început consilierii liberali județeni l-au susținut, spre final au blocat sistematic proiectele sale, mai abitir ca cei din opoziție. De fapt, care opoziție? În funcție de conjunctură și mai ales interese, în CJC se vota cum cereau partidelor și mai puțin în folosul cetățenilor.

Preluînd modelul de la București, liderii PSD constănțeni merg pe mâna doctorului Cătălin Grasa, numai că mâna sigură a chirurgului devine șovăielnică în „incizia” pe care vrea s-o facă în administrație, întrucât nu are experiență.

Liberalii îl susțin pe Florin Mitroi, un edil care e în funcție de 5 mandate, dar are un CV cam subțire și care depinde exclusiv de susținerea pe care el speră să o primească din partea șefilor și colegilor liberali.

Trebuie remarcat faptul că orgoliile liderilor locali sau alte considerente care ne scapă, au făcut ca alianța PSD-PNL să meargă în Constanța pe liste separate, ceea ce, în principiu, îi dezavantajează.

Un contracandidat serios pare a fi Claudiu Palaz, tobă de administrație, dar cu o susținere palidă a primarilor rămași în Drepta Unită.

Forța financiară a AUR-istului Mohammad Murad nu poate suplini, nu atât handicapul stăpânirii limbii române, ci faptul că, în mediul rural, puțini vor vota un străin.

Revenind la Mihai Lupu, acesta și-a anunțat hotărât și fără echivoc candidatura, pentru continuarea proiectelor sale. Că va fi sub sigla unui partid sau pe cont propriu, el are șanse mari să câștige, pentru că proiectele sale, în special cele din domeniile sănătate, social și cultural, sunt în beneficiul „partidului constănțenilor”, sloganul său către cetățeni fiind ”Îmi pasă!”.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii