Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Weekend special pentru miri:

Târgul pentru nunți își deschide porțile la City Park Mall Constanța

Weekend special pentru miri:

Târgul pentru nunți își deschide porțile la City Park Mall Constanța(142)

Constanța, 29 martie 2023 – City Park Mall Constanța găzduiește în weekendul 1-2 aprilie cel mai așteptat eveniment al primăverii: Târgul pentru nunți. Timp de două zile, cei care își doresc o nuntă memorabilă  vor găsi aici tot ce au nevoie pentru a-și transforma ziua specială într-o amintire luminoasă care îi va însoți toată viața. 

Ajuns la ediția a XVI-a, târgul organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură (C.C.I.N.A.) Constanţa va avea loc în City Park Mall, între orele 10.00 și 20.00, în piațeta liftului panoramic, nivel -1, respectiv în piațeta de la intrarea principală a centrului comercial.

„Weekendul acesta City Park Mall Constanța va fi în centrul atenției pentru toți cei care își organizează nunta în viitorul  apropiat. Și nu vor fi dezamăgiți, căci viitorii miri sau nuntași vor descoperi cele mai noi tendințe în materie de nuntă și vor avea acces la produse și servicii de calitate, toate în același loc. Aici vor găsi cele mai rafinate rochii de mireasă și costume de mire, bijuterii fine, aranjamente florale, invitații personalizate și multe alte produse necesare pentru a da contur unui eveniment după chipul și asemănarea lor. Ne dorim ca acest târg să fie un punct de reper în organizarea nunților și suntem bucuroși să fim parte dintr-un astfel de eveniment special”, spun reprezentanții City Park Mall Constanța.

Accesorii pentru o petrecere de nuntă glamour

Pe lângă rochii de mireasă și de ocazie, costume de ceremonie pentru miri și verighete, la târg se găsesc și ornamente și decoruri pentru nuntă, iar participanții la eveniment vor putea testa oglinda magică – o variantă modernă și interactivă a clasicelor cabine foto, care permite invitaților să-și facă fotografii distractive și originale – precum și o platformă 360, pentru poze memorabile, de jur-împrejur.

Tot aici, viitori miri vor avea ocazia să închirieze mașini de epocă și vor putea discuta cu wedding planners profesioniști  care le vor oferi sfaturi și inspirație pentru organizarea nunții așa cum și-o doresc.

Tendințe în designul rochiilor de mireasă

Anul acesta este posibil să vedem unele schimbări și inovații în designul rochiilor de mireasă. Designerii au început să propună viitoarelor mirese culori noi și surprinzătoare, materiale neobișnuite, detalii extravagante și croieli atipice. Deși rochiile de bal sau de sirenă rămân în continuare populare, se poate vedea o creștere a cererii pentru siluete non-conformiste, cum ar fi modelele oversized sau minimaliste.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii