Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
HOTELURI CU FERMOAR, SALVAMARIȘTI CU JUMĂTATE DE NORMĂ ȘI CANIBALI CARE NE  RECOMANDĂ RAȚA  CONGELATĂ CU PENE CU TOT...CU PORTOCALE!

HOTELURI CU FERMOAR, SALVAMARIȘTI CU JUMĂTATE DE NORMĂ ȘI CANIBALI CARE NE RECOMANDĂ RAȚA CONGELATĂ CU PENE CU TOT...CU PORTOCALE!(3672)

“Calitatea mâncării nu intră în concepția multor operatori de turism din România. Pur și simplu mă gândesc că pentru ei este o noțiune abstractă să oferi mâncare de calitate, proaspătă, cu gust și la prețuri rezonabile. Altfel nu ar exista asemenea tendințe. Am mâncat în două locuri în Sinaia anul ăsta și am descoperit că pentru ei ciorba este un mister. O zeamă care trebuie să se potrivească cu orice tip de carne. fie ca vrei de vita, sau pui, sau porc vei avea aceeași zeamă în care se aruncă niște bucăți de carne care nu au nici o legătură cu ciorba. Gustul probabil că intră în pachet extra. Am fost la un alt restaurant cu "steif" acolo vindeau la 14 lei pâine prajită!! (Legal este dar moral nu). În Brașov, terasele goale, poți să te așezi să citești Biblia și nu vine nimeni să te întrebe ce faci acolo. Am stat la o terasă și 5 flăcăi stăteau de vorbă până nu m-am dus la ei să îi deranjez nici nu mă observaseră. Trecuseră ceva minute de când stăteam la o masă la terasa aia goală. În Predeal am fost la un restaurant si ospătarul "uitase" să mai vină cu restul. Ăsta e turismul românesc. Calitatea serviciilor nu intră in preț.”

 

Am reprodus opinia plină de năduf a unui cititor al ziarului nostru, decepționat de calitatea sub orice critică a serviciilor din turism. Din păcate, exemplele de acest gen s-au înmulțit vertiginos, inclusiv pe litoral.

Noul ministru al turismului, constănțeanul Dobre, nu este nici măcar norocos, darmite un bun strateg.

De când se află domnia sa, ca un moft al lui tăticu, important lider PSD, în fruntea Ministerului Turismului, suntem urmăriți numai de ghinioane!

Asta, fie vorba între noi, ca să fim indulgenți. În realitate, pe litoralul românesc s-a declanșat un adevărat dezastru!

Alimentația publică este la pământ, fiind invadată de cei care continuă să introducă în meniuri produse alimentare expirate.

Activitatea hotelieră lasă și ea de dorit.

Plaja e nesigură.
Salvamariștii sunt depășiți de situație, dovadă numărul mare al celor care s-au înecat în mare!

De necrezut, supravegherea turiștilor se face după un program redus!!! Adevărul că cei care lucrează la Salvamar nu sunt plătiți corespunzător.

Trezite dintr-o lungă și păguboasă hibernare, instituțiile specializate s-au pus pe dat amenzi și anulat stele verzi.

Ca într-o beție cu apă rece, au fost sancționate 20 de hoteluri și alte câteva unități de alimentație publică...

Dar chestia asta, oarecum demonstrativă, are, pentru turiștii păgubiți, valoarea unei frecții cu spirt la un picior de lemn!

Niște oameni, care au plătit sume importante pentru o vacanță la mare, s-au trezit prizonieri în mijlocul unor focare de infecție!

E la mintea cocoșului că nimeni nu o să-i despăgubească! Nu mă refer strict la bani. Oricum, nici pe ăștia nu o să-i mai vadă....
Vacanța. Cu vacanța lor la mare cum rămâne?!

Cum au fost clasificate hotelurile - epavă?
Nu de azi, de ieri, arată jalnic în interior și în exterior, fiind vizibile spațiile pline de igrasie, camerele soioase, cu așternuturi impregnate de mucegai!

Sunt unități hoteliere care funcționează de ani de zile într-un hal fără de hal și nimeni nu a îndrăznit să le scoată din circuitul turistic!

De teama cui? De teama fraților Micula?

Avem în dotare un fel de jumătăți de hoteluri!
Adevărate relicve rămase de pe vremea lui Ceaușescu, care abia se mai țin pe picioare și în care îți este scârbă să intri!

Nu ar locui aici nici imigranții doamnei Angela Merkel!

E a doua oară la mintea cocoșului că nu pot fi reabilitate cu simple cârpeli. Le-au pus fermoar prin părțile esențiale și le-au lăsat la produs, deși patronilor respectivi ar fi trebuit să li se interzică acest lucru!

Și, totuși, și-au păstrat stelele, mizând pesemne pe faptul că, la noi, sancțiunile sunt mult prea blânde față de dezastrul existent în turism.

Controalele efectuate recent au declanșat o veritabilă furtună într-un pahar cu apă plată.

Dată fiind realitatea din teren, mă întreb în ce au constat responsabilitățile Ministerului Turismului în perioada de pregătire a sezonului estival!

Îmi amintesc că ministrul Dobre ne dădea asigurări că pe litoral totul o să fie ok!
Cum au trecut testul verificărilor hotelurile sancționate acum, care, culmea, au obținut stelele cu care sunt clasificate!

Alimentația publică este și ea la pământ! Scandalul alimentelor expirate și-a pus deja amprenta pe imaginea globală a turismului de pe litoral!

Bulgarii cu hoții de mașini, noi cu mâncarea stricată!

Specialitatea casei: rață congelată în picioare cu pene și portocale cu ecuson...

“A se consuma în stare naturală!” ne recomandă canibalii de pe litoral...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii