Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Uber, Google Play sau Nike acceptă plata în bitcoin

Uber, Google Play sau Nike acceptă plata în bitcoin(1562)

Adoptarea criptomonedelor înseamnă că într-o zi vom putea cumpăra mere sau ceapă cu bitcoin, ne putem plăti taxele cu ethereum şi ne putem plăti ipotecile cu XRP (Ripple), informează Mediafax.

Pentru început, o serie de update-uri ale platformei Coinbase va permite utilizatorilor de criptomonede să-şi plătească cu monede digitale cursele Uber, potrivit CryptoDaily. Deşi unele dintre lucrurile de mai sus sunt deja posibile în anumite medii şi anumite ţări, precum Malta, din perspectivă comercială, adoptarea criptomonedelor nu este încă fezabilă.

Potrivit Bloomberg, platforma de exchange criptomonede Coinbase a încheiat un parteneriat cu firma londoneză WeGift. WeGift oferă un serviciu care le permite oamenilor să cumpere peste 120 de tipuri de carduri cadou cu criptomonede.

Printre companiile pentru care clienţii pot cumpăra carduri cadou utilizând criptomonede se numără Uber, Google Play, Nike, ASOS, Ticketmaster şi Tesco. Cardurile cadou achiziţonate pe bază de criptomonede le permit investitorilor şi traderilor să îşi utilizeze monedele digitale pentru valoarea lor intrinsecă.

„Programul va fi disponibil iniţial doar pentru clienţii din Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, Olanda şi Australia, deşi Coinbase plănuieşte să îl extindă şi în alte ţări”, transmite Coinbase, potrivit Bloomberg.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii