Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Constănțenii au semnat o petiție pentru un pasaj bine reabilitat, inițiată de Organizația Municipală PNL Constanța

Constănțenii au semnat o petiție pentru un pasaj bine reabilitat, inițiată de Organizația Municipală PNL Constanța(1133)

 

Comunicat de presă

Organizația Municipală PNL Constanța apreciază grija subită a municipalității pentru pasajul de la gară, dar avertizează Primăria că o simplă curățenie și o “cârpeală” nu rezolvă situația dezastruoasă a pasajului.

Le reamintim că sute de constănțeni care locuiesc în zonă își doresc un pasaj sistematizat care să nu se inunde la cea mai mică ploaie, un pasaj iluminat și monitorizat video, reabilitarea scărilor, rampe pentru persoanele cu dizabilități și pentru biciclete.

Asta înseamnă un pasaj reabilitat și pentru acest lucru au semnat constănțenii petiția inițiată de Organizația Municipală PNL Constanța și le mulțumim.

Îi asigurăm pe constănțeni că demersul nostru nu s-a încheiat și încercările timide ale Primăriei de a face ceva acolo nu ne mulțumesc.

Vom continua să punem presiune pe autoritățile locale prin toate mijloacele legale posibile să reabiliteze pasajul pietonal. Pentru că doar împreună putem schimba lucrurile în Constanța!


12 august 2019                                                                Liderul consilierilor locali PNL Constanța,
                                                                                                       Adriana Arghirescu
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii