Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
RESPINSĂ DE U.E. / ROVANEI I-A CĂZUT PLUMBUL ÎN PICIOARE!

RESPINSĂ DE U.E. / ROVANEI I-A CĂZUT PLUMBUL ÎN PICIOARE!(855)

Sevilica, Vasilica, Rovana, Găbița, cândva și Carmenuța, sunt doar câteva dintre pisicuțele lăsate moștenire de Liviu Dragnea. Nu le mai trec pe listă și pe cele două pentru care domnia sa se află după gratii. Toate au fost promovate la excepțional și ocupă poziții importante în partid și în Guvern. Pe scurt și la concret, pisicuțele conduc principalele domenii de activitate, începând cu șefia Guvernului și terminând cu șefia PSD! Dacă luăm în calcul miorlăiala lui Meleșcanu, care și-a marcat teritoriul la Senat cu acordul Vioricăi, avem în față imaginea reală a forței pisicești care conduce practic țara!

Dacă, acum, fără Livache pe post de înger păzitor, nu le stă nimeni în cale, dar cu Livache, întreb, cum ar fi fost! În rest, în jur, numai pămpălăi în papuci de casă la servici și lei acasă! Să-i vedeți pe bărbații din PSD cum stau smirnă în fața celor două doamne,! una de fier și una de plumb…

Amândouă sunt “capetele răutăților”. Ne aflăm în plină dictatură a metalelor! Deși nu corespunde rigorilor impuse U.E., Rovana Plumb se încăpățânează să ocupe funcția de comisar,  atât de importantă acordată României de către Parlamentul European! Degeaba i s-a explicat cu eleganță că nu întrunește toate condițiile și că este incompatibilă! Degeaba. Rovana Plumb are probleme de integritate și competență!

Candidatura Rovanei Plumb a fost contestată încă de la început din cauza problemelor de integritate, fiind cea pentru care PSD a blocat ancheta penală printr-un vot politic în Parlament.  La aceasta s-au adăugat contradicțiile din declarația de avere și interese, precum și incapacitatea de a demonstra cheltuirea legală a unor sume de bani declarate ca împrumuturi în campania pentru europarlamentare.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă declară:

Rovana crede că poate face la Bruxelles ce face și în România. Nu poate.
După ce ne-a spus că în campanie a împrumutat 800.000 lei pentru a-i dona la partid (o fi vreo șpagă ascunsă?), acum ne spune că a plătit datoria cedând 2 apartamente care însă nu-i apar în declarația de avere!
În declarația de avere are doar o mică parte dintr-un apartament din sectorul 6, parte care nu valorează nici măcar un sfert din suma împrumutată, de 800.000 le! i
Ei bine, europenii au respins-o chiar azi și i-au cerut Vioricăi să facă o nouă propunere de comisar. Hai, poate găsesc pesediștii pe cineva care să nu fie nici hoț și nici incompetent.”

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii