Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
CUM VARA NU-I CA IARNA, NICI PALEOLOGU NU-I CA BOC!

CUM VARA NU-I CA IARNA, NICI PALEOLOGU NU-I CA BOC!(812)

Domnul Theodor Paleologu generează prin știința de carte și vasta sa cultură, neliniște printre interlocutorii săi, dar, în mod deosebit, printre colegii din partid. De adversari, nu mai vorbesc! Nu văd în PMP nici o altă personalitate proeminentă! Nici măcar un tocilar care, repetând papagalicește anumite fraze, să genereze iluzia că cineva este în stare să facă față unui dialog cu domnia sa…De regulă, când începe să vorbească, se face liniște și nimeni nu îndrăznește să îl întrerupă, ca să nu spun că de contrazis, vorba aia, nu are cine să-l contrazică! Doar dacă știi să cânți la țambal!

De când l-am regăsit pe Paleologu printre modelele unicat ale patriei noastre, mă tot întreb de ce un om de valoarea domniei sale acceptă să se bălăcească în mediul atât de poluat al politichiei! Și de unde atâta pasiune pentru Traian Băsescu! În ciuda răului pe care l-a făcut țării! În ciuda reticenței sale față de intelectuali! Vezi comportamentul său față de Pleșu. Și de ce accepă slugărnicia unor gogomani, care se laudă cu domnia sa ca și cum și-ar fi cumpărat o mașină nouă!

Nu spune nimeni că partidele trebuie să fie reprezentate numai de academicieni și doctori docenți, dar nici să promovezi în funcții de conducere doar mâncători de nalangâte nu e în regulă! În comunism, da, secretarul de partid, de regulă, cu doar opt clase la bază, putea să ia un inginer la refec, chit că dumnealui nu avea habar de subiect! Să nu credeți că astfel de obiceiuri și apucături au fost eradicate complet! Că nu se mai găsește câte un individ care să facă pe nebunul doar pe considerentul că el este președintele organizației de partid! “Ca între noi, prășădinții!!”, spunea câte unul, gâlgâind de îngâmfare!

Din fericire, cultura și pregătirea sa de excepție îi asigură imunitatea necesară pentru a nu se ciocni de orice țopârlan care îi iese în cale…

Domnul Claudiu Palaz obișnuiește adeseori să se laude cu pepiniera de cadre a partidului său! Care pepinieră? Ce fel de cadre? Așa de multe cadre de nădejde are PMP Constanța, încât, nu au fost în stare să găsească pe unu în măsură să-l reprezinte pe Theodor Paleologu la dezbaterea organizată de REALITATEA TV. Ăsta este potențialul real, în materie de cadre, de care dispune PMP Constanța! Nula la nula, ca să improvizăm ceva în limba bulgară...Nu au fost în stare să se reprezinte singuri într-o confruntare de idei, darmite într-o competiție electorală! Ca să iasă din impas, Paleologu a apelat la sulița și scutul lui Florian Bichir, dovedind că are mână bună în ce privește alegerea partenerilor săi la diverse dezbateri.

Domnul Palaz nu suportă să aibe concurență în partid și în ceea ce privește frumusețea masculină! Dacă observați, PMP este oglinda fidelă a domniei sale...Mai vedeți pe altcineva în oglinda respectivă? Oricum întorci oglinda, te trezești față în față cu el! În oglinda respectivă nu mai apare nimeni altcineva! Noroc că sediul PMP Constanța nu se află la etaj, că eu zic că i-ar fi dat brânci pe scări lui Paleologu!

Și de unde piese de schimb?! Au mai fost câteva tentative de acest gen. A încercat să-i tragă Elenei Udrea covorul roșu de sub picioare! L-a îmbrobodit pe Băsescu în privința relațiilor sale cu PSD! Băsescu se răcește repede în privința relațiilor sale de prietenie cu cineva. Ați văzut ce repede a sărit de la Onaca la Turcescu și de la Turcescu la Paleologu!

Dacă, printr-o minune, Paleologu ajunge președintele României, domnul Băsescu să nu își facă iluzii că o să conducă el țara! Cum vara nu-i ca iarna, nici Paleologu nu-i ca  Boc!

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii