Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Președintele PNL Constanța - Deputatul Bogdan Huțucă: Trebuie să mai facem un pas pe 24 noiembrie, când oficial, prin alegerea lui Klaus Iohannis pentru încă un mandat de președinte, vom scăpa de PSD!

Președintele PNL Constanța - Deputatul Bogdan Huțucă: Trebuie să mai facem un pas pe 24 noiembrie, când oficial, prin alegerea lui Klaus Iohannis pentru încă un mandat de președinte, vom scăpa de PSD!(808)

Astăzi, începe oficial bătălia pentru turul doi al alegerilor prezidențiale și sunt încrezător că la finalul votului din 24 noiembrie vom putea avea, în sfârșit, o Românie fără PSD, o Românie Normală!

Le mulțumesc încă o dată constănțenilor pentru faptul că au ieșit la vot, pentru că au înțeles puterea uriașă pe care o au și responsabilitatea exercitării acestui drept democratic – VOTUL! Îi aștept în număr și mai mare duminică, 24 noiembrie, convins fiind că vom putea face istorie pentru România și să trimitem PSD acolo unde îi este locul.

Klaus Iohannis este garanția că România va rămâne pe drumul european, că valorile fundamentale ale acestei țări vor fi protejate, iar românii să se poată simți acasă în țara lor. De aceea, turul doi al alegerilor prezidențiale este momentul în care putem scăpa de politicienii din PSD și de pesedism.

După cum spunea și președintele Iohannis, primii pași spre o Românie Normală se fac la vot. Primul pas semnificativ s-a făcut în mai, 26 mai, la alegerile europarlamentare și la Referendum. La Referendum, împreună cu 6,5 milioane de români am spus "Stop!" asaltului pesedist asupra Justiției. După care Parlamentul a spus "Stop!" guvernării pesediste - până și Parlamentul nu i-a mai răbdat! Și duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD! Trebuie să mai facem un pas pe 24 noiembrie, când oficial, prin alegerea lui Klaus Iohannis pentru încă un mandat de președinte, vom scăpa de PSD.

Asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis și a PNL. Imagini trucate, minciuni și invenții, încercări grosolane de a manipula și induce în eroare opinia publică, toate acestea au devenit arsenalul cu care PSD vrea să o scoată pe Vasilica Viorica Dăncilă președinte. Ceea ce nu înțeleg pesediștii este că românii nu sunt proști! Iar această strategie mârșavă nu face decât să arate disperarea PSD, dar mai ales calitatea oamenilor care conduc acest partid. Ei nu pot înțelege deserviciul uriaș pe care singuri și-l fac deoarece întregul lor univers pesedist este construit pe non-valoare, impostură și minciună.

PSD se teme nu că va pierde alegerile. Și ei știu foarte bine lucrul acesta, nu mizează deloc pe propriul candidat, ci se tem de faptul că românii, indiferent de afinitățile politice, văd în Klaus Iohannis un președinte al tuturor românilor. Iohannis nu luptă împotriva votanților sau simpatizanților PSD, ci împotriva acelor politicieni vremelnici care au deturnat la propriu România de pe drumul european, încercând să subjuge Justiția și legiferând în favoarea infractorilor.

Din fericire, pe 24 noiembrie, românii au ce alege. Un președinte care i-a reprezentat cu mândrie și corectitudine în ultimii 5 ani, un președinte capabil și hotărât să facă o Românie Normală.

 

15 noiembrie 2019                                                                             Președintele PNL Constanța,
                                                                                                       Deputatul Bogdan Huțucă
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii