Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
LIBERALII CU DEPOLUAREA ȘI PESEDIȘTII CU FLITUL!

LIBERALII CU DEPOLUAREA ȘI PESEDIȘTII CU FLITUL!(579)

Poluarea din București face primele victime! Din fericire, nu în rândurile populației, ci printre birocrați și leneși. Printre cei care, comozi fiind, bagatelizează efectele poluării în Capitală! Ministerul Mediului a reacționat rapid, a coordonat şi a luat măsuri pentru perioada imediat următoare. Din păcate, nu toți au percutat cu aceeași viteză și precizie! Este cazul conducerii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti, căreia Ministrul Mediului i-a cerut demisia in corpore, pentru lipsă de interes şi comunicare. Garda Națională de Mediu (GNM) şi Agenţia Națională pentru Protecţia Mediului (ANPM) au primit toate datele în legătură cu poluatorii care au produs această nouă criză.

Planul de acțiune liberal este ca, până la finalul acestei săptămâni, vor fi controlate toate sursele de poluare, toate sursele de ardere de pe raza Bucureștiului și a Ilfovului, pentru a vedea dacă toți operatorii dețin echipamente pentru monitorizarea și măsurarea continuă a emisiilor de poluanți proveniți din procesele de ardere. Vor fi verificați toți operatorii pentru a ne asigura că nu există vreunul care să desfășoare activități fără autorizație de mediu.

Aceasta este o situaţie complexă, pe care guvernele PSD au ignorat-o complet, deşi nu este nimic nou în faptul că Bucureştiul este unul dintre cele mai poluate oraşe europene. Iar această atitudine de total dezinteres ne-a adus în situaţia infringementului deschis României pentru încălcarea limitelor de poluare.

Ministerul Mediului va lua cele mai drastice măsuri, dictate de anii pierduţi de guvernările pesediste şi administraţiile locale PSD. Această atitudine este impusă de realitatea din teren, care duce la creşterea numărului de alergii respiratorii şi alte afecţiuni asociate. 

Primăria Capitalei este astăzi sub monitorizarea Comisiei Europene şi în aşteptarea unui verdict de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene din cauza poluării.

Primarul Gabriela Firea, cu singura preocupare vizibilă, aceea a PR-ului personal, a picat şi acest examen, al respectării planului de măsuri pentru diminuarea poluării în Bucureşti! 

Notabil de amintit este că, la finalul lunii ianuarie, atunci când în București s-au depășit din nou nivelurile de poluare, primarul Capitalei i-a transmis ministrului Mediului: „Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București!”

Cât de mult a început să semene Gabriela Firea cu Traian Băsescu! Nu el ne spunea că, dacă nu ne place în România, să plecăm unde om vedea cu ochii?!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii