Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Traficul pe bd. Aurel Vlaicu se blochează!

Traficul pe bd. Aurel Vlaicu se blochează!(717)

Ca urmare a sondajului în zona de intervenție stabilită inițial pentru remedierea avariei pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, echipele RAJA au constatat că, din cauza diametrului mare al conductei și a adâncimii la care este poziționată aceasta, este necesară mărirea ariei de operare. De aceea, până marți – 17 martie 2020, ora 21,00, traficul pe b-dul Aurel Vlaicu va fi blocat pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Nicolae Filimon și Alba Iulia.

Din cauza acestor lucrări traficul se deviază pe străzile Alba Iulia - Verde - Nicolae Filimon și invers. În vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA depun eforturi pentru a efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii