Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Intervenții la nivelul carosabilului în cartierul Faleză Nord

Intervenții la nivelul carosabilului în cartierul Faleză Nord(616)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a zonei carosabile pe arterele secundare din cartierul Faleză Nord. Echipele administratorului public au intervenit pe străzile Muncel și Făgetului, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii. Carosabilul a fost decopertat în etapa premergătoare turnării covorului asfaltic.

În această primăvară, 4 artere secundare din cartierul Faleză Nord au beneficiat de asfalt nou, prin programul de reabilitare a infrastructurii rutiere implementat de Primăria Municipiului Constanța. Este vorba despre străzile Petru Vulcan, Ion Vodă, Timișanei și Dobrogei, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii