Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
TRIBUNALUL CONSTANȚA CONFIRMĂ CĂ LUMINIȚA VLĂDESCU ȘI-A DAT SINGURĂ CU STÂNGUL ÎN DREPTUL

TRIBUNALUL CONSTANȚA CONFIRMĂ CĂ LUMINIȚA VLĂDESCU ȘI-A DAT SINGURĂ CU STÂNGUL ÎN DREPTUL(1329)

Luminița Vlădescu tinde să devină o nouă Anna Karenina a vremurilor noastre. Neînțeleasă, ca activistă de renume mondial, căutătoare de noduri pesediste în papură, dușman declarat al primarului Valentin Vrabie, “victimă” a îmbrâncelilor rupte din rai. O nouă Anna Karenina. Cu diferența că, deși Medgidia este nod de cale ferată, dumneaei nu circulă cu trenul! Și bine face, pentru că, tot trăgând semnalul de alarmă, trenul mai mult ar fi stat pe loc decât ar fi mers!

Așa a procedat cât timp a exercitat funcția de viceprimar…Cum nu-i convenea ceva, trăgea imediat semnalul de alarmă șutit din tren de un navetist marca PSD! Fire extrem de nostalgică și sensibilă, trecea destul de rar pe la Primăria Medgidia și atunci cu intenția clară de a-l provoca pe primar la o bâza americană!

La Medgidia, bâza americană a devenit sportul național al PSD. Luminița Vlădescu păzea capătul unui tunel aflat în paragină! Fără nici o legătură constructivă cu realitatea din Medgida. Din când în când, scaunul ei gol din Primărie genera presiuni și lungi polemici generatoare de timp pierdut!

Eliberarea doamnei Vlădescu din funcția de viceprimar se impunea de multă vreme! Mai ales că, prin atitudinea sa, se părea că prințesa PSD din teritoriu se răfuiește cu un oraș întreg! În cele din urmă, Luminița Vlădescu a fost destituită din funcție cu un număr zdrobitor de voturi!

Vă aduceți aminte cum își cataloga domnia sa adversarii? Domnitori sau trădători? Jucând aici rolul ofițerului sovietic, ceea ce îl prinde foarte bine!, Felix Stroe nu a mai avut aceeași mână băftoasă cu care se învățase să o apere de Vrabie!

Luminița Vlădescu a fost pur și simplu măturată de votul consilierilor, fiind debarcată din funcția de viceprimar, fără nici un dubiu! Tribunalul Constanța a respins contestația formulată de prințesa PSD!

Valentin Vrabie a dat dovadă și de această dată de înțelegere și moderație. Citez: “Doamna Vlădescu o să aibe de-acum încolo timp suficient pentru problemele ei personale…”

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii