Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
În atenția conducătorilor auto! 7 străzi cuprinse în arealul delimitat de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca și-au schimbat regimul de circulație

În atenția conducătorilor auto! 7 străzi cuprinse în arealul delimitat de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca și-au schimbat regimul de circulație(788)

Începând de duminică, 2 august, configurația arterelor din cartier este următoarea:

    - strada Mihai Viteazu a devenit arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;

    - strada Călugăreni a devenit arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;

    - strada Țepeș Vodă a devenit arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;

    - strada Tudor Vladimirescu a devenit arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

    - strada Sabinelor a devenit arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;

    - strada Dimitrie Bolintineanu a devenit arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

    - strada Dacia a devenit arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Un echipaj al Poliției Locale se află în zonă pentru fluidizarea traficului rutier și pentru a îndruma conducătorii auto.

Echipele SC Confort Urban SRL au montat indicatoarele rutiere „Sens unic” și „Acces interzis” care reglementează circulația pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca. La intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu, a fost revizuită instalația de semaforizare în sensul amplasării unui corp de semafor pentru prioritizarea transportului în comun.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia, fiind necesare pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 2 august, circulația autobuzelor care deservesc liniile 44, 48, 51, 51b și 101 a fost modificată, după cum urmează:

- traseele 48 și 101 circulă pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand;

- traseele 44, 51, 51b circulă spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca - bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia a fost înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

- traseele 44 și 51 circulă pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G .Duca.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii