Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Continuă asfaltarea carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Atenție, șoferi! Continuă asfaltarea carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia(791)

Zona carosabilă este în curs de reabilitare pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În această noapte se va turna primul strat de asfalt pe sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat carosabilul pe celălalt sens de mers. Ulterior, se va așterne asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.

Reamintim că traficul rutier va fi restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Lucrările de asfaltare vor continua și vineri noapte pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân. Intervențiile se vor desfășura cu aceleași restricții de trafic rutier.

Bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare pentru ca locuitorii orașului să se bucure de trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, spațiul public urban a fost reconfigurat prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii