Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
ION STELIAN - ȚINTEȘTE ÎN PNL, DAR DĂ CU NUCA ÎN PERETE!

ION STELIAN - ȚINTEȘTE ÎN PNL, DAR DĂ CU NUCA ÎN PERETE!(1069)

Ion Stelian este un sentimental incurabil, ceea ce îi dăunează în politică, unde regulile pandemiei se respectă cu strictețe. Există și o regulă de protecție personală. Citez: "Decât să moară mama mea, mai bine să moară mama lui!" Ba, scuzați, mai bine-i să nu moară mama nimănui! Nu știu exact câți ani are Ion Stelian, dar, după cum tratează PNL, înclin să cred că este un biet nostalgic...Din cauza distanței dintre persoane, greu mai pui astăzi de o coaliție, chestiune care îi încurcă viața...

Când ai "copilărit" cu Radu Mazăre, în sensul de anturaj și clientelă în avocatură, ce puteai auzi laudativ, frumos, educativ și înălțător la adresa PNL? Câți dintre șmecherii de atunci aveau habar că PNL este un partid important din România? Acum, vorba aia, în capitalismul de cumetrie, nici atât!

De aceea, pe mine personal, nu mă miră aversiunea care se citește pe fața tânărului candidat al USR la Primăria Constanța!Aversiune populistă sau teama viscerală de a se bate cu un partid istoric? Sau cu un amiral istoric pe care pandemia nu a reușit să îl pună la pământ, după cum pesemne și-ar fi dorit Ion Stelian, agitat ca un armăsar...Când nu se gâdilă prin părțile sale moi, pe unde s-a bășicat dumnealui, când era mai mic decât este acum, ca vârstă, Ion Stelian pare a fi de la distanță un salvamarist înrolat în armata amiralului Chițac. Are și el o meteahnă, acum, în campania elecrorală. După ce își ține discursul personal despre salvarea națiunii de către USR, uită să arunce colacul celor înecați în lacrimi!

Îi recomand mai multă trepidație atunci când rostește cu patos revoluționar 'și țărișoaraaaa(aici ușoară gargară!) noastrăăăăăăă..." Mai mult decât atât, ar putea fi inclus în categoria celor care nu au ureche muzicală, chestiune care contează foarte mult în politică. Este important și cine dă tonul și chiar cine folosește diapazonul...Tot e bine. Alte persoane, la fel de curioase, au rămas fete mari, fără operație, sau "rapsoade".

Mai nou, Ion Stelian, candidatul USR la Primăria Constanța, a fost primit în rândurile academicienilor de la Universitatea "Nuca în perete!" De când a intrat în competiția electorală, bate câmpii în privința PNL, făcând tot felul de comentarii la adresa sa, doar ca să se afle în treabă! Sigur, nu-i bagă nimeni pumnul în gură! Sau poate că este o odă închinată indirect celor de la PSD!

Se poartă mesajele pe invers! Sau poate subiecte de negociere imdirectă cu USR, dacă tot a turbat lumea politică de la noi! Ion Stelian folosește în mod abuziv pistele pentru probe ale democrației ca să înjure PNL ! E foarte fericit! Joacă bine în rolul demagogului de școală politică nouă.

La București, PNL și USR construiesc, iar, la Constanța, Ion Stelian demolează relația dintre cele două partide! De când a intrat în politică, până și Meșterul Manole a luat-o câș!

În materie de sforării politice, Ion Stelian l-a întrecut pe Claudiu Palaz! El s-a predat de multă vreme pesediștilor, dar, până acum, nu a dat nici un cap în gură propriului partid sau vreunui aliat al PMP! Claudiu Palaz a lovit șmecherește în dreapta locală.

Bogdan Huțucă a făcut invitații la negocierile pentru refacerea dreptei, dar Ion Stelian a preferat să arunce cu pietre în PNL!

O fi supărat pe liberali pentru faptul că și-au permis să arate efectele dezastrului pesedist!

 

 

(Foto: facebook)


Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii