Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MOȘUL ȘI CU BABA, ÎI STRICĂ CORINEI MARTIN TREABA?

MOȘUL ȘI CU BABA, ÎI STRICĂ CORINEI MARTIN TREABA?
(2125)

Corina Martin, reprezentanta Asociației Patronale Resto Constanța, pardon, președintă de onoare, a lansat campania -"Marea redeschidere HORECA 2021"! Fierbeam primul de curiozitate să aflu de la fața locului ce vrăji a mai făcut Corina Martin ca sa învârtă litoralul românesc în jurul soarelui...Sau mai bine zis ce vrăjeli…

De când și-a făcut loc prin diverse forme de propagandă sau de socializare la pieptul TURISMULUI, căci pe cine nu ocrotește EL!, Corina Martin nu ne-a convins că este persoana aptă din punct de vedere profesional să contribuie la relansarea turismului de pe litoralul românesc...Deși, față de alții, a avut șansa de a trece prin aproape toate domeniile de specializare ale turismului, nu a făcut dovada că și-a însușit măcar semnele de circulatie de pe traseul prin apă al gâștei...Cu toate acestea, la un moment dat, a cochetat, în regia asigurată de Elena Udrea, cu funcția de ministru al Turismului! Dar nu s-a înșurubat cum trebuie! Dacă din punct de vedere artistic s-a potrivit cu Elena din Troia sau nu știu cu care zeiță, Tomiris, ei, da!!, la lecția concretă de turism în teren și nu pe vorbe, nu a evoluat convingător...

A rămas practic țintuită în același discurs, puțin cosmetizat în funcție de auditoriu. Dacă este vorba de turismul social, desigur, puțin socializat, că turcii și bulgarii sunt niste "mișei" în materie de turism, dacă e vorba de "Ziua copilului", cu recuzita de rigoare etc. Aici este punctul ei forte. "E tare-n gură", chiar dacă nu are argumente!

Corina Martin adoră spiriritul festivist moștenit de la Radu Mazăre, împăunarea și grandoarea ieftină a dansatoarelor închiriate din Brazilia. Dar nu acum e timpul lor! Chiar acum, cand populația este împărțită în vaccinați și nevaccinați! Chiar și în perioadele prelungite de criză, ca acum, când HoReCa își linge rănile, Corina transformă priveghiul într-o mare sărbătoare!

Plajele de pe litoralul nostru, la mal, reprezintă un domeniu de activitate unde optimismul exagerat poate fi dăunător, chiar periculos! Când plajele s-au transformat în veritabile capcane cu gropi foarte adânci și greu de identificat...Situația cea mai alarmantă se înregistrează la Mamaia, unde scăldatul reprezintă un gest de sinucigaș! Din păcate, stațiunea Mamaia continuă să fie supusă în continuare la tot felul de teste și experimente, inclusiv naturale! În curând, daca cei de la Apele Române nu apelează la serviciile scafandrilor, Mamaia se va scufunda puțin câte puțin și va deveni stațiunea cu cea mai adâncă apă la mal de pe mapamond!

Corina Martin ar face mult mai mult decât face, dar o împiedică generația a 3-a! Mosul și cu baba, îi încurcă Corinei "treaba"! Stațiunea Mamaia nu este pentru ei! Poate că vrea să facă un schimb de generații între Mamaia și Costinești, cu un bonus pentru epavă!

Cu ani în urmă, generația a 3-a funcționa foarte bine la Mamaia, fiind reprezentată de pensionarii veniți din Germania. Dar și stațiunea Mamaia era una lejeră, nesufocată de betoane, care arăta foarte bine, fără restricții, în care turismul se îmbina de minune cu comerțul civilizat și cu alimentația publică de bun simț....Nu am auzit pe nimeni să spună că generația a 3-a, și din categoria români, i-a flămânzit pe artiștii români care cântau toată vara la Mamaia...Ba, dimpotrivă, ei reprezentau clientela cea mai activă și bine dotată financiar, care știa să se distreze până la ore târzii din noapte, chiar dacă dimineața plecau cu autocarele în Delta Dunării...Până și Radu Mazăre, catalogat în fel și chip, nu a lansat comentarii de acest gen, la adresa vârstei a 3-a, indiferent de programul orar al teraselor, beach barurilor și restaurantelor din Mamaia!

Turiști de toate vârstele, inclusiv generația a 3-a, uniți-vă și veniți la Mamaia!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii