Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
ALEGERI LA MUZEUL DE CEARĂ AL PNL

ALEGERI LA MUZEUL DE CEARĂ AL PNL(796)

Politicienii din PNL au privilegiul de a se alege între ei ori de cate ori le este necesar. S-au învățat unii cu alții pe de rost, astfel încât nici un intrus cu turban pe cap nu-i poate deruta, chiar și atunci când merg cu capul gol! Ca să ajungă aici, au exersat în lupta corp la corp, fratelele bun, sângele apă nu se face...Și-au refăcut capacitatea de a mirosi la fix pe distanțe mari ce se pregătește. Au exersat într-un muzeu de ceară arta pipăitului pe față, care îi ajută la identificarea colegilor de suferință.

Votul împreună, ca la Colectiv, în sensul de CAP, reflectă unitatea de monolit a partidului. Pentru prima oară în istorie, stânga știe ce face dreapta! Era și înainte bine trecută prin scutece, dar mai bine sună alegerea din doi în doi. Din doi în doi, ca persoane, după principiul “Nu te supăra, frate!” Ei, nici chiar așa! În definitiv, politicianul, după ce se dă în vânt? Să-i fie lui cald și bine! În rest, după politician, potopul!

Alegerile reciproce de la om la om sunt inspirate de metoda prin care, într-o scenă demențială din filmul “BD”, Puiu Călinescu și Jean Constantin își împart niște bancnote, mormăind, trăgându-se în piept reciproc! “Doua ție,” “trei mie”, trei la Primărie!!...Ce-i cu Primăria Constanța? Gruparea condusă de Vergil Chițac a pus în scenă, cu meticulozitatea unui amiral, întreaga desfășurare de forțe, care mută acum de colo până colo întreg orașul! Printr-un singur sens unic din toate punctele de vedere.

Alegerile liberalilor seamănă tot mai mult cu discuțiile de la om la om de altădată! Nimic spectaculos, totul este previzibil și liniștitor, mai ales dacă cei interesați să-și pastreze pozițiile își văd realizat visul cu ochii...Lasă-i să se aleagă între ei! E mai simplu să încerci să faci schimbarea printr-o rotire bruscă a cadrelor decât să-ți pierzi vremea cu organizarea unor alegeri serioase care să nu genereze suspiciuni. Nici în prezent, nici în viitor.

Teoretic, măcar teoretic, alegerile dintr-un partid ar trebui să marcheze un nou moment de răscruce în viața acestuia. La vremuri noi, oameni noi! Dacă se vrea. Dacă se vrea cu adevărat binele PNL Constanța, alegerile reprezintă un prilej numai bun pentru scoaterea măștilor de pe fețele celor care le poartă de multă vreme, pozând în salvatorii partidului! Ăsta ar fi adevăratul moment al adevărului! Separarea grâului de neghină, dar nu cu jumătate de măsură, cum, din păcate s-a procedat până acum! A venit vremea ca Brutus să fie extras din PNL, dar nu prin false sancțiuni disciplinare, care nu au nici o valoare! Mai ales pentru cei care nici măcar nu sunt membri de partid, ca atare, nu pot fi sancționați, dar se amestecă în treburile sale interne!

Înțeleg că alegerile din PNL Constanța vor avea un caracter ușor festiv...Festiv, nu zic, dar cineva ar trebui să ordone Brutușilor din PNL Constanța să predea măștile! Știu ei foarte bine la care măști mă refer... La adăpostul măștilor, figuranții au interpretat roluri dintre cele mai diverse, replica de final fiind una universală. “Și, tu, Brutus?” Răspuns: “Îhî!”.

PNL Constanța se dovedește a fi în continuare un partid “agitat”, greu de controlat din toate punctele de vedere... Ăsta e dezechilibrul intern, dar Bogdan Huțucă a reușit să-l treacă râul! În lunile care s-au scurs sub dictatura pandemiei, Bogdan Huțucă a fost omul orchestră al PNL. Față de comentariile mele de la începutul materialului, domnia sa reprezintă o mare excepție! Sigur, un partid ca PNL nu poate trăi doar din excepții!

Sper ca, în finalul alegerilor la nivel național din PNL, premierul să înțeleagă și dumnealui că nu e suficient să vrei să ajungi șeful suprem al liberalilor, trebuie să și poți! Muzeul de ceară al PNL este deschis permanent!
Figură (moacă) și trimitere să ai!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii