Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VA FI SAU NU VA MAI FI VREODATĂ LINIȘTE ÎN PNL?

VA FI SAU NU VA MAI FI VREODATĂ LINIȘTE ÎN PNL?(699)

Dacă țara mea ar fi o țară normală, așa cum era prin anii ’70, când, copil fiind, mă fotografiam pe plajă deghizat în indian, nu aș mai face apel la bunul simț al celor care îl mai au încă…

Să nu lăsăm țara asta să se ducă de râpă pentru doi politicieni lipsiți de scrupule! Să nu o lăsăm descoperită! Nici la Caracal, unde s-a răsturnat căruța plină cu...știți dumneavoastră ce, nici la mal, unde s-a înecat țiganul, nici sub clar de lună, unde se adunau proștii, și, pericol mare, nici la cheremul unor demagogi, precum Cîțu și Orban!

Dumnealor se vând reciproc unul pe celălalt, folosind abuziv, ca fundal, imaginea țării, pozând în patrioți și eroi ai neamului! Ludovic Orban pune soarta alegerilor pentru șefia PNL pe seama vorbelor spuse la necaz de domnul Hamlet, pe care îl confundă cu ghicitoarea Omida!

“A fi sau a nu mai fi în politică!” Aceasta-i întrebarea personală care îl frământă pe Ludovic Orban. Dacă muți craniul pe tava lui Cîțu, o să zică și el la fel.

Vă dați seama cât de îngrijorați de soarta lor sunt domnii candidați? De soarta lor, nu a cetățenilor și nici a patriei, la care fac referire doar în pauzele de masă sau la o țigară, chiar dacă nu sunt fumatori! Dacă au ajuns să-l confunde pe Hamlet cu ghicitoarea Omida!!!

Pentru soarta celor doi politicieni, se anunță un viitor învolburat. Chiar și pentru cel care va câștiga alegerile, dacă nu se va bucura de simpatia președintelui Iohannis. Băi, vouă chiar nu vă este rușine? Păi, la Constanța, s-au civilizat până și cei mai zgomotoși locuitori ai săi! Mă refer la băștinașii din Piața Chiliei. Și voi doi?

Cei doi candidați ai PNL folosesc țara pe post de scenă pentru spectacolele lor grotești. Sunt doi comedianți care recurg la tot felul de scamatorii, ca să convingă publicul plictisit să-i susțină, fie și formal, în cursa lor absurdă pentru șefia PNL! Și, ca să-și vadă visul împlinit, recurg la orice este posibil și imposibil pe lumea asta! Inclusiv la implicarea lui Hamlet în chestiuni cu mult sub demnitatea lui! Repet, ca să câștige așa-zisa competiție electorală internă!

Două așa-zise personalități ale PNL, cu pretenții nemăsurate, au fost obligate, spre amuzamentul tuturor, să se înfrunte ca doi cocoși furioși, care decid soarta pariurilor politice. Pentru că au terminat repede muniția de front, au trecut la loviturile sub centură! Cea mai murdară dintre ele: “datul reciproc în gât”!

Candidații merg pe rând la Iohannis și se plâng! De fapt, se pârăsc! Ce a zis Cîțu despre președinte...Da’ să vezi ce a zis Orban!!! La atât se rezumă lupta politică a celor doi candidați! Cel mai umil în fața președintelui României fiind Cîțu, care se visează una dintre cele două flori cu care defilează grădinarul, care nu mai cultivă castraveți de capul lui! Are de la cine să cumpere! Orban și Cîțu sunt deja fruntași pe ramura liberală la grădinărit politic!

Dar de ce ne bagă și pe noi pe aceeași parcelă cu ei? Ce beneficii au cetățenii de pe urma celor doi scandalagii? Șefia PNL este o afacere de partid și atâta tot...De ce era nevoie de acest nesfârșit caft care a divizat partidul și îl va diviza și mai mult după victoria finală.

Pentru că, indiferent cine va fi ales, nu reprezintă nici un câștig la nivel de țară! Pentru că orgoliile celor doi combatanți, care acum doar fumegă, abia atunci, după încheierea campaniei, vor încinge spiritele! Foamea de șefie se va transforma în dorința de răzbunare! Indiferent că e vorba de Cîțu sau de Orban! Amândoi sunt la fel!

Întrebarea finală e: “Va fi sau nu va mai fi vreodată liniște în PNL?”
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii