Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
Primarul Valentin Vrabie culege ce a semănat - cea mai mare Fabrică de Amidon din Sud-Estul Europei, la Medgidia!

Primarul Valentin Vrabie culege ce a semănat - cea mai mare Fabrică de Amidon din Sud-Estul Europei, la Medgidia!(1684)

Semănatul și culesul - două acțiuni dependente una de cealaltă, care deopotrivă te pot arunca în slăvi sau îngroapă definitiv într-un oftat de neputință. Culege ce ai semănat! Ai semănat furtuna? Culege furtuna!

Semănatul este privit și tratat ca o operațiune foarte importantă. Urmăresc de câțiva ani buni traiectoria politică și nu numai a lui Valentin Vrabie, un personaj născut parcă pentru administrația locală, abil și perseverent, care a anulat legea bunului plac. Ce am constatat? Am constatat că primarul Vrabie a devenit mai selectiv în privința deciziilor pe care le ia. Dar și în privința oamenilor, materie primă valoroasă, dar greu de prelucrat. Ce are semănatul cu primarul? Dar culesul? Are și culesul...

Pentru Valentin Vrabie, a venit vremea culesului. A semănat și inițiative menite să accelereze ritmul economiei locale și județene, să-i stimuleze pe investitorii străini să vină la Medgidia. A visat, deși nu este un visător notoriu, o fabrică nouă pentru Medgidia! Asta a semănat, asta a cules! Pe fondul disputelor declanșate de demolarea IMUM, apare un nou obiectiv economic important. Dacă e de soi, sămânța își face treaba peste tot și uneori depășește performanțele vrejului fermecat de fasole!

Primarul Vrabie trăiește momente emoționante. Ceea ce a schițat în mintea lui s-a realizat! A devenit realitate! Zilele acestea, în calitate de primar al orașului, a semnat documentele care atestă că obiectivul Fabrica de amidon din Medgidia poate funcționa!

Fabrica de amidon din Medgidia este recunoscută ca fiind cea mai mare din sudul Europei! A pus în funcțiune Fabrica de amidon, una dintre numeroasele sale inițiative menite să ridice cota Medgidiei. Am mai scris și cu alte ocazii despre atitudinea exemplară a primarului Vrabie care își duce de unul singur crucea, pentru că, în opinia mea, multe altele sunt criteriile de apreciere...De fapt, Valentin Vrabie s-a descurcat, magistral, întotdeauna!

A venit vremea cadourilor, de sărbători! Cel mai frumos și prețios dar, de Crăciun, pentru bucuria și bunăstarea locuitorilor din Medgidia!

 

În data de 22 decembrie 2021, pe pagina sa de socializare, primarul Valentin Vrabie a postat următorul mesaj:

“ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!
Astăzi am semnat AUTORIZAȚIA DE FUNCȚIONARE pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei. SC OMNIA EUROPE SA dezvoltă în municipiul Medgidia o investiție care schimbă radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă.
În ciuda tuturor piedicilor și presiunilor cu care ne confruntăm zilnic, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, realizăm lucruri extrem de importante pentru comunitatea noastră din Medgidia, dar și pentru întregul județ.”


 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii