Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Uite cine...vorbește! Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, continuă seria gafelor politice!

Uite cine...vorbește! Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, continuă seria gafelor politice!(657)

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, critică dur jalnica prestație de-a lungul timpului, dar mai ales, cea actuală,  a purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. 

"După un mandat de un an și o lună la Ministerul Tineretului și Sportului tot ce a lăsat în urmă Ionuț Stroe, actual purtător de vorbe PNL-iste, sunt câteva fapte. Nu mari, dar în mod cert late…

Și-a “etalat” budigăii în cadrul unei emisiuni TV, a folosit o mașină RAR în interes personal, pe cheltuiala ministerului pe care îl păstorea și a fost reclamat la DNA pentru abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi aderare la grup infracţional organizat, în legătură cu patrimoniul UTC. Trebuie recunoscut, totuși, că bomboana de pe coliva ministerială a pus-o atunci când a dat o fuguță la mare, cazat fiind- “sărăcuțul”- fix la Hotel Sport din Constanța, aflat în subordinea MTS. De unde a chiulit, pentru a se bronza pe plaja Modern? De la ședința de guvern în care se se discuta despre… explozia cazurilor de COVID! Altfel spus l-a durut la șort liberal de pandemie!

Culmea este că acest ipochimen critică prestația ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în privința măsurilor adoptate în această perioadă. Și, culmea culmilor, o face chiar în ziua în care a fost aprobată înființarea centrelor de evaluare COVID!

Și dacă tot vorbim de culmi ale aberațiilor politice, nu putem să nu o remarcăm pe cea a ipocriziei. Ionuț Stroe vorbește de măsurile de relaxare introduse la finalul anului trecut, atunci când rata de infectare era scăzută, în condițiile în care este purtătorul de ziceri al PNL, partid care a pus la cale relaxări aberante în plin val 4, doar pentru a putea să-și desfășoare congresul! Cel cu 5000 de mebri, bașca înghiorlăneala de la urne și din fața tarabelor cu mici și bere…

Domnule Stroe, dacă nu ai sau nu vrei să ai habar de cele făcute de ministrul Alexandru Rafila, întreabă românii despre acest lucru. Ei îți vor spune că de la preluarea portofoliului a făcut lucruri importante pe care predecesorii săi nu le-au făcut în cei doi ani de la declanșarea pandemiei.

Pe lângă înființarea centrelor de evaluare, a fost crescută capacitatea de testare prin implicarea medicilor de familie și a farmaciilor în activitatea de testare COVID, precum și aprobarea medicamentelor antivirale pentru tratarea COVID-19 în formele sale incipiente.

Și acestea sunt doar câteva exemple. Mă opresc aici, doar pentru a nu-i încărca prea mult neuronii purtătorului decuvânt al PNL. Nu de altceva, dar și așa s-au încins încercând să acopere scandalul facturilor la energie. Problemă care se află în răspunderea directă a ministrului Virgil Popescu.”, a transmis deputatul PSD Constanța, Lucian Lungoci.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii