Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Constanța a încăput pe mâinile unui comunist pursânge!

Constanța a încăput pe mâinile unui comunist pursânge!(2123)

Andrei Popescu, fondator al Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), revoltat pe primarul Chițac și mereu preocupat de soarta constănțenilor, a transmis următorul mesaj  pe pagina sa de socializare:

"Poți scoate oamenii din comunism, dar nu poți scoate comunismul din oameni". Această frază, a cărei paternitate îmi scapă, pare să fi fost croită pentru actualul primar al Constanței, Vergil Chițac.

Știm chiar de la domnul amiral de uscat că, încă din anul IV de facultate, a fost un mândru membru al Partidului Comunist. Timpul a trecut, România a evoluat, mai puțin el, primarul nostru accident, care tot acolo este, tot în acele vremuri trăiește.

Să vă explic.
Recent, Primăria municipiului Constanța a inițiat o licitație pentru achiziția unui serviciu de evaluare și reevaluare a unor bunuri mobile și imobile. Dintre cele trei loturi care formează obiectul licitației, unul dintre ele se referă la imobilele-terenuri și construcții proprietate privată ale persoanelor fizice și/sau juridice inclusiv terenurilor și construcțiilor ce urmează a fi expropriate pentru cauze de utilitate publică.

Veți spune, ce e rău în exproprierea celor care au dobândit un teren/o clădire prin încălcarea legii? Nimic. Este chiar foarte bine. Doar că încălcarea legii trebuie întotdeauna probată iar un teren/o clădire sunt, de fapt, minimum 92 și maximum 1.200! Da, ați citit bine, liberalul roșu, Vergil Chițac, pregătește exproprierea unui număr maximal de 1.200 de terenuri/construcții din municipiul Constanța, fără hotărâri ale instanței din care să rezulte că acele terenuri/clădiri au fost atribuite/vândute cu încălcarea legislației în vigoare, doar sub pretextul unor așa-zise cauze de utilitate publică pe care nu le enunță explicit.

Dragii mei,
Este clar. Constanța nu a încăput pe mâinile unui liberal, ci pe cele ale unui comunist pursânge. Naționalizarea proprietății private, pentru că asta se va întâmpla în următorii patru ani, este apanajul celor mai răi comuniști, a celor din 1948-1950, cum ar fi: Petru Groza, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu-Dej și, cu voia dumneavoastră, Vergil Chițac, de astăzi.

Domnule Florin Cîțu, domnule Bogdan Huțucă, cum este domnilor cu sfințenia proprietății private, dicton definitoriu pentru doctrina liberală? Cum este cu a noastră Constituție, care garantează și ocrotește proprietatea privată?
Să vă spun eu?

La Constanța nu este, domnilor, nici una, nici alta. Este doar un individ, care și-a vopsit părul din roșu în galben, însă năravul i-a rămas neschimbat.

Mai mult de amorul artei, am solicitat astăzi nominalizarea tuturor terenurilor/clădirilor ce sunt vizate de această licitație și care urmează să fie expropriate de administrația comunistă condusă de Chițac, precum și lista obiectivelor de interes național, județean sau local ce urmează a fi edificate pe aceste terenuri/clădiri.

Am spus, de amorul artei, întrucât sunt convins că nu îmi vor răspunde, așa cum sunt la fel de convins că Naționalizarea 2.0 nu are nicio legătură cu utilitatea publică, ci cu utilitatea de grup organizat și răfuieli personale.

Așa că, până în anul 2024, să fiți atenți la două lucruri: cum veți fi expropriați de terenurile/clădirile pe care le-ați cumpărat de bună credință și cum veți vota la următoarele alegeri.

Ajung 4 ani de liberalism-comunistoid!"
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Sunt un candidat asumat”
scris de Mircea Lungu
Dețin, de ceva timp, o olografă proslanie de recomandare a distinsului candidat, un candidat asumat, cum se recomandă pe ici-colo, victi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii