Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ÎN PSD CONSTANȚA, SE TRAGE! DOAR ÎN PIEPT...

ÎN PSD CONSTANȚA, SE TRAGE! DOAR ÎN PIEPT...(1044)

“Un priveghi la vremea lui”... “Dau un cal grizonat pe un parastas anunțat!”... Sunt doar câteva titluri dintr-un program funerar de partid susținut de PSD la Constanța.

O precizare. La Constanța, PSD ține loc de natură moartă, cu programele aferente specifice tăiatului de frunză la câini. Tehnica tăiatului de frunză la câini a fost predată de Gheorghe Donțu, zis și Scufițul Roșu. După ce i-au “furat” știința de frunze, pesediștii l-au luat la palme în Fa major și l-au aruncat peste bord! Cică, zic unii, ar fi încurcat palmele la vot!

L-au mazilit pe Donțu cu numele de cod FA. Adică. aFAră! După știința mea, FA este numele de botez al unui cunoscut calup de săpun însoțit de un avertisment- “Nu vă aplecați să-l luați de jos!”

La Constanța, PSD a ajuns ca o gumă de mestecat. Cum o numește noua generație a lui Săceanu: “ciunga”. Față de îmbuibații de astăzi, care au marmeladă pe mâini, Săceanu era un domn! Un sfat. Guma se servește sub formă de cocoloașe și se mestecă bine. Dacă ai noroc, poți să dai peste câteva frunze uscate de tutun.

În partid, sunt trei nuclee de putere, dar fenomenul nu se oprește aici...Guma de mestecat a PSD poate fi întinsă nelimitat pe toate gardurile! Aceasta nu este singura calitate a PSD. Elasticitatea partidului. Când spun elasticitate, mă refer și la elastic. Vă atrag atenția, cum spune Cristoiu, că elasticul este deosebit de important în viață.!Ce se rupe mai întâi? Ața sau elasticul? PSD știe chestia asta, pentru că a mai pățit-o...Lupta internă pentru putere continuă să macine destine. Depinde cât te ține ața sau elasticul!

Ața pesedistă și elasticul liberal țin deocamdată Alianța în picioare...Cine se rupe primul? Nici nu mai contează. Când se vor rupe, se va alege praful și pulberea! În PSD, miroase a praf de pușcă! După Donțu, în PSD Constanța, continuă “execuțiile”. Se trage în prostie fără somație, fără ritualul ultimei țigări fumate în bășcălie de șeful plutonului de execuție, care este nefumător...Deocamdată, se trag unii pe alții... Doar în piept!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii