Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PRIMA GRIJĂ A LUI  ION DUMITRACHE O REPREZINTĂ SOARTA ORAȘULUI CONSTANȚA!

PRIMA GRIJĂ A LUI ION DUMITRACHE O REPREZINTĂ SOARTA ORAȘULUI CONSTANȚA!(478)

Un poltician veritabil mai trebuie să aibe în ranița lui două solnițe, una cu sare și cealaltă cu piper. Sarea și piperul politicianului de viță nouă.

Sarea și piperul reprezintă diferența dintre politicianul veritabil și activistul de partid de viță veche gen “Cântarea lui Ștefan Gheorghiu”. Puțin fonfăit și aprig la mânie.

Într-un alt cadru orgnizatoric, sarea și piperul de partid echivalează cu bastonul de mareșal. Ion Dumitrache a trecut prin culisele acestei bătălii. Nu toți ofițerii de carieră au șansa de a se bucura de un front atât de elevat și reprezentativ care să le permită să aspire la bastonul de mareșal!

Tatăl meu, de pildă, a urcat doar până la funcția de general adjunct, fiind respins pe motiv că era prea mic de statură. Nici Ion Dumitrache nu a fost lipsit de luptele directe cu absurdul! Nu le-a desconsiderat, cum procedează unii dintre cei care consideră că fac parte din gașca lui Mihai Viteazul priceputul!

Experiența în munca de partid se acumulează pas cu pas și nu la grămadă, pentu că este foarte importantă contribuția liderilor din partid. Sunt prea multe bastoane de generall și mareșal în PSD?

Nu numărul contează, ci consistența programelor cu care Ion Dumitrache și-a propus să câștige alegerile interne din PSD Constanța. Prezența sa la startul alegerilor constuie un stimulent pentru toți pesediștii constănțeni, care au tras învățămintele ce au rezultat din comiterea unor erori…

Una dintre cele mai parșive “tentative” de scoatere din joc a asului pesedist  Ion Dumitrache. Domnia sa nu a răspuns atacurilor și s-a dedicat pregătirii alegerilor de partid! În timp ce adversarii săi colindă școlile de corecție, încercând să compromită statul paralel, Dumitrache pune la cale noi obiective politice și economice, dovezi ale seriozității sale!

Pentru Ion Dumitrache, tot cea ce contează acum, este soarta orașului Constanța și a PSD.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii