Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Costin Răsăuțeanu:  Parcarea cu plată în Zona 2 din municipiul Constanța trebuie eliminată din Regulamentul Parcărilor!

Costin Răsăuțeanu: Parcarea cu plată în Zona 2 din municipiul Constanța trebuie eliminată din Regulamentul Parcărilor!(290)

Liderul consilierilor PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu propune modificări la aberantul Regulament al parcărilor, opera lui Chițac și a super managerului său (căzut la concurs)  și cu susținerea PNL și a USR! 

”Este pur și simplu jecmănire să institui parcare cu plată pe străduțe, prin cartiere, pe alei, în zone fără vreo importanță sau relevanță turistică, comercială etc.

Singurul scop este de a-i mai taxa suplimentar pe constănțeni.
Dar asta au vrut Chițac, PNL și USR!

🔴 Consilierii locali, indiferent de partid, trebuie să voteze luni, 31.10.2022, proiectul inițiat de grupul #PSD privind modificarea regulamentului parcărilor din Constanța, dacă mai au un minim respect față de cetățeni. Proiectul PSD se află pe ordinea de zi.

Considerăm că tariful pentru parcarea cu plată în Zona 0 și Zona 1 trebuie reduse semnificativ la 2 lei, respectiv 1,5 lei/ora.

#Constanța a devenit celebră în întreaga țară pentru taxele aberante de parcare. Stațiunea #Mamaia a fost golită de turiști în urma acestor inepții, ajungându-se la situații în care #taxa de #parcare să reprezinte o treime din costul unui sejur.

Consilierii locali, indiferent de partid, trebuie să hotărească dacă își doresc să repare bătaia de joc la care sunt supuși constănțenii și turiștii care ne vizitează orașul. Au ocazia să o facă!

Principalele modificări propuse de grupul consilierilor PSD sunt:
🟥 Eliminarea Zonei 2
🟥 Tariful orar în Zona 0 este 2 lei/oră inclusiv TVA
🟥 Tariful orar în Zona 1 este 1,5 lei/oră inclusiv TVA
🟥 Gratuitate pentru autovehiculele electrice şi hibrid
🟥 Parcare gratuită noaptea”

Costin Răsăuțeanu

#impreuna #constanta #psd
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii