Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Reușită pentru proiectele PSD Constanța în consiliul local municipal!

Reușită pentru proiectele PSD Constanța în consiliul local municipal!(281)

Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor PSD Constanța și-a exprimat satisfacția concretizării proiectelor de suflet, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare: 

"🟥 Prin proiectul „Stop Depresia. Împreună pentru o comunitate sănătoasă” acordăm celor care au nevoie vouchere în valoare de 3000 de lei – suma care acoperă minim 15 ședințe de terapie.

Venim astfel în sprijinul celor care nu-și permit să acopere aceste cheltuieli.

Având în vedere incidența mare a depresiei, consecințele grave și costurile ridicate este necesară suținerea persoanelor afectate de depresie. O boala invizibilă care face ravagii in răndul tinerilor, mamelor și vârstnicilor. O boală care naște afecțiuni extrem de grave!

🟥 Prin proiectul „ BEBE TRUSOU” suntem alături de familiile tinere din municipiul Constanța, prin acordarea unui sprijin financiar de 2.000 de lei pentru nou-născuți.

Programul are ca scop creșterea natalității, diminuarea riscurilor sociale pentru nou-născuți și îmbunătățirea sănătății în municipiul Constanța.

PSD Constanța se ține de cuvânt și va milita în permanență pentru proiecte serioase care apară și slujesc interesul oamenilor și al comunității!"

#bebe #trusou #stopdepresia #impreuna #constanta #psd 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii