Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
RECOMANDARE SPIRITUALĂ

RECOMANDARE SPIRITUALĂ(10803)

Ce am simțit acolo nu am simțit nicăieri. Niște preoți cu voci de îngeri și cu mult har. Se fac slujbe de suflet, scoțând în evidență dragostea preoților față de enoriașii năpăstuiți de necazuri. Este un loc aparte, induce o stare de bine, din toate punctele de vedere. Eu, sincer, n-aș mai fi plecat de acolo. Îți regăsești liniștea și echilibrul. Doar e Casa Domnului. O parte din raiul lui Dumnezeu. Parohia TOPRAISAR din Arhiepiscopia Tomisului are hamul „Sf.Arhangheli Mihail și Gavril”.

Parohia este pentru mulți o parte din Raiul lui Dumnezeu. Sărutări dreapta Sf. Părinți și mulțumiri pentru tot. Părintele VIOREL POPA este un om cu har și bun la suflet. Biserica are un Duh bun. Practic, dăruirea și iubirea cu care slujesc lui Dumnezeu și oamenilor a ridicat nivelul de vibrare a acestei biserici. Este un loc unde sufletul zboară alături de îngeri.

Frații Viorel și Mihai Popa impresionează pe toți. E ceva ce nu se poate descrie în cuvinte. Recunosc că-n timpul slujbei mi s-a făcut pielea de găină. Și nu eram singurul. Ascultam cu toții cu multă pioșenie. Simplitatea locului impresionează. Viorel nu este numai preot, ci și duhovnic vizionar. Rugăciunile ne-au fost de folos. Mai ales în ziua de astăzi când lipsa de cultură e un handicap care moare.

Rupeți-vă din timpul diurn pentru a ajunge aici. N-o să regretați. La final, dacă doriți, urmați îndemnul părinților de aici și dați un ocol pe la bucătărie pentru a gusta o excelentă ciorbă de perișoare, o friptură cu orez și un papanaș. Iar dacă aveți, puteți ciocni și un pahar de vin dumnezeiesc. Așa fac majoritatea pelerinilor, din rândul cărora am făcut pentru o clipă și eu parte. Doamne ajută!
                         

S-a spovedit,

POMPILIU COMȘA
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

ionica mandea
08-08-2023
Bunul Dumnezeu m-a învednicit să ajung! Loc binecuvantat de Dumnezeu! Simplitate și dăruire în tot ce am văzut/auzit/simțit! Preoți cu empatie și apropiere de cei mulți! Cât despre Preotul Viorel POPA-recomand să vă puneți sufletul și speranța în mâinile dânsului! Fie-vă zilele cu har, iubiți Părinți!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii