Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Uniunea Națiunii Române l-a desemnat pe deputatul Viorel Focșa în funcția de secretar al partidului

Uniunea Națiunii Române l-a desemnat pe deputatul Viorel Focșa în funcția de secretar al partidului(582)

Deputatul Dumitru Viorel Focșa s-a înscris în partidul Uniunea Națiunii Române, partid de centru-dreapta, cu o doctrină naționalistă patriotică.  Un partid făcut de Români pentru toți Românii! I se potrivește perfect profilului domnului deputat Focșa, conform crezului și frecventelor sale ieșiri la rampă, deosebit de critice la adresa actualei guvernări. 

Partidul Uniunea Națiunii Române l-a desemnat pe Dumitru Viorel Focșa în funcția de secretar general. În noua postură, domnul deputat a ținut să facă următoarea declarație: 

"✅️Am decis să lupt pentru România lângă alte inimi care simt și doresc un viitor pentru copiii acestei țări.
 ✅️Din păcate, noi românii, mă tem că vom avea parte de mari încercări, îngăduite de Dumnezeu, pentru a pricepe ce scumpă este unitatea pentru o națiune.
 ✅️Dumnezeu să cerceteze pe toți românii, dar mai ales pe liderii partidelor patriotice, în călăuzirea spre Unitatea care va reuși să renască Rocrezului și frecventelor mânia Mare!"

Sâmbătă, 4 martie , orele 15.00, la hotelul Ibis va avea loc lansarea filialei partidului Uniunea Națiunii Române (UNR)..

Marea majoritate a celor care vor fi prezenți la eveniment, sunt foști membri ai partidului AUR, care se vor alătura deputatului Focșa în consolidarea noii filiale UNR Constanța. 

Conducerea organizației constănțene va fi asigurată de fostul președinte al AUR Medgidia, Constantin Dima.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii