Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Andrei Popescu: USR Constanța, între neputință și ipocrizie!

Andrei Popescu: USR Constanța, între neputință și ipocrizie!(458)

Andrei Popescu, fondator al Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), mereu preocupat de soarta orașului și a constănțenilor, a transmis următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

"Vineri, 10.03.2023, Vergil Chițac i-a retras atribuțiile viceprimarului fantomă Florin Cocargeanu.

Acest fapt a dus la reactivarea marelui luptător pentru binele orașului, dansatorul din hora și scormonitorul din gunoaie arheologice, Stelian Ion.

După ce a stat 3 ani pe locul călduț din parlament, deodată a deschis ochii și a văzut în ce mizerie și suferință se află orașul nostru.

Astăzi apare și liderul consilierilor locali USR, Mitică Caraghiosu, și ne vorbește de protocoale. Să ințeleg că tot în baza protocoalelor au votat și regulamentele care au băgat mâna în buzunarele constănțenilor?

Aceiași USRiști țin cu dinții de scaunul lui Cocargeanu, agățându-se de același protocol și promisiunile făcute constănțenilor.

Sfatul meu ramâne același, demisia de onoare, dacă aveți onoare sau e doar un slogan. Lăsați vrăjeala cu binele orașului, că puteti susține și propune proiecte și dacă nu sunteți în conducere.

Până atunci, sunteți doar niște ipocriți care știu doar să dea din gură!"
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii