Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Dacă noi vom tăcea, pietrele vor plânge pentru copiii noștri

Dacă noi vom tăcea, pietrele vor plânge pentru copiii noștri(297)

E groasă rău, fraților. Reprezentantul Republicii Moldova a susținut proiectul care propunea masturbare, avort, contracepție. Asta în timp ce 22 de țări s-au unit pentru a împiedica ONU să introducă propaganda pro-LGBT pentru copii.


De necrezut, nu-i așa? Mulți o înjură ca la ușa cortului pe Maia Sandu, care a stat la masa cu fiul sorosist. Asta în ciuda faptului că nici o religie din lume nu încurajează nebunia lor. Cine dă legile astea, sunt niște gunoaie fără credință.


Am intrat în epoca în care indiferența e considerată trădare. Și noi ne alăturăm demersului deputatului Uniunii Națiunii Române, Dumitru Viorel Focșa, de a face ceva până nu e prea târziu. O facem în numele celor 263 milioane de copii de pe planetă care nu au condiții minime de trai. Tot ce întreprind politicienii lumii au de grijă doar să controleze individul. Și la noi Parlamentul este un simbol coroborat cu o anexă UE care dorește o dictatură bazată pe lipsa digitalizării.


Degeaba se fac proteste în fața Casei Șacalilor de la Guvern, Casa lui Ali-Baba. Înăuntru sunt doar personaje care caută slugi să le voteze legile. Sunt puțin patrioți care nu fac compromisuri.


Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa ne asigură că Uniunea Națiunii Române, deși are puține filiale în țară, doar câteva, acestea sunt active, apărând familia creștină. Însă degeaba hoții stau la grătare și aceștia sunt pe trotuarele Parlamentului. Mai mult, la ora actuală, mii de români săraci riscă să rămână și fără cardurile de energie, drept urmare a ultimei schimbări în guvern.


Avem noroc că suntem o națiune cu frică de Dumnezeu și ceva rămășițe de morală creștină. În învățământul românesc s-a dat voie de la începutul democrației multor mizerii și încet-încet au îndoctrinat tineretul cu multe porcării, de aici începând dezastrul. Nu se mai respectă profesorii și nici regulile școlare și asta se întâmplă din cauza guvernanților ce se rotesc de 30 de ani între ei.


Copiii trebuie să stea în familie, nicidecum în orfelinate și așa nu au ce mânca acasă, dar decum în orfelinate. Să nu ne mai mirăm de acel copil cu gesturi obscene din spatele profesoarei. Asta e "educația" propusă de bolșevicii din noul URSS, UE.


Toată lumea știe că Maia Sandu este un produs al educației lui Soros, iar în Republica Moldova susținerea PAS-ului a generat acest guvern, dar iată că intrăm și noi sub incidența PL-x 145, plus că avem o biserică satanică condusă de un homosexual. În plus ministresa Gabriela Firea are în preajmă un anume Bălan Vișinel, susținător și organizator al partidelor gay din România. Să nu uităm că ideologia de acest tip a fost lansată de USR pe meleagurile noastre, toți făcând politica de distrugere a familiei tradiționale românești.


Marți, 9 mai, s-a dat pe ascuns undă verde în comisiile raportoare (Comisia pentru muncă și Comisia pentru sănătate) extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023 care ar legifera zeci de motive aberante pentru care Statul ar considera majoritatea covârșitoare a copiilor din România a fi în risc de a fi smulși din familie chiar de către Stat.


Iar cine nu va fi capabil să înțeleagă acest lucru, va înțelege atunci când, pe modelul Barnevernetului, îi vor fi smulși copiii și/sau nepoții din familie pentru diverse motive aberante pe care acum vor să le legifereze în Art 4 și Art 5 din proiectul de lege PL-x 145/2023.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii