Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Andrei Popescu: ”Ați avut încredere? Luați cu pavele și șantiere!”

Andrei Popescu: ”Ați avut încredere? Luați cu pavele și șantiere!”(559)

Andrei Popescu, fost consilier local independent, preocupat constant de soarta orașului, demască incompetența Primăriei Constanța condusă de „Chixac”, într-o declarație explozivă: Pavelele proaste și fără rosturi betonate sunt doar vârful icebergului!

” Într-un nou episod al incompetenței din Primăria Constanța condusă de Chixac, observăm cum pavelele de pe Ștefan cel Mare au fost prost puse și fără rosturile betonate. Cu toate acestea, niciun angajat al Primăriei, in frunte cu navetistul șef de Eforie, nu a fost capabil să observe această problemă de luni de zile.

Având în vedere prioritățile primarului, care se concentrează mai mult pe aparențe decât pe problemele reale ale orașului nostru, aceste defecțiuni nu mai surprind pe nimeni, ele fac parte deja din cotidian.

În loc de poze și laude, primarul Chixac ar trebui să se asigure că lucrările sunt executate corect, banii noștri să fie cheltuiți în mod eficient iar noi sa trăim într-un un oraș mai frumos.

Dar, așa se întâmplă când primarul face naveta; nici nu știe și nici nu-l interesează ce se întâmplă în orașul pe care, din păcate, îl conduce.

Ați avut încredere? Luați cu pavele și șantiere!„ a transmis Andrei Popescu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii