Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul UNR Focșa: „Cine poate, oase roade, cine nu, nici carne crudă!”

Deputatul UNR Focșa: „Cine poate, oase roade, cine nu, nici carne crudă!”
(172)

Un mesaj îngrijorător al deputatului constănțean Dumitru Viorel Focșa de pe pagina sa de socializare ne-a făcut să ne înfiorăm. Ni s-a oprit inima, iar stenturile puse de profesorul ieșean Grigore Tinică nu mă mai ajută. Iat-o, cu punct și virgulă:

Un vânător de porc mistreț ajunge Vânător de Țară!

"Rotativa" bate la ușa Guvernului.

Poziția partidului Uniunea Națiunii Române (UNR) este una categorică și obstructivă când vine vorba de blocarea accesului la putere a unor trădători parveniți.

În calitate de Secretar General al UNR, voi fi mereu vocea neobosită care va striga fără teamă de sistemul securist capabil de compromisuri și șantaje, construit în jurul acestor trădători de neam și țară.

Un general de armată va fi înlocuit de un gonac de vânătoare, de Ciolacu, omul care a cărat arma și vânatul unui terorist acum 20 de ani, Omar Hayssam.

Pe atunci, 2001...2002, actualul președinte al PSD era doar o slugă obedientă în CJ Buzău, consilier PSD, care făcea de toate, adică, tot ce i se spunea; era șofer, ospătar, gonac la vânătoare, poate și pește, căci se zbătea, dar era pe uscat,... dar nu era primit la masa de poker cu cei mari.

A trebuit să lingă multe clanțe, să care multe bagaje până l-a acceptat Dragnea. Așa se promovează in politichia de pe Dâmbovița. Nu comentezi, execuți și promovezi.

Aceeași practică se aplică și la nivel de UE: asculți ce-ți spune Comisia Europeană, impui echipei de guvernare să emită ordonanțele cerute de Bruxelles și obții votul majoritar să ai legile cerute de Parlamentul European, și ...vei ajunge Prim Ministru sau Președinte.

Asta vrea Ciolacu acum. Să fie Prim Ministru al României, deocamdată..

De ce credeți că s-au votat aceste legi miercuri, legi generate de proiectele de lege PLx 143 si PLx 145?

Prima, care ne distrug toate regiile autonome prin impunerea guvernanței corporatiste, fapt ce va duce la pierderea a sute de mii de hectare de pădure de la Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, a portului Constanta, a tuturor regiilor autonome care sunt pe profit și produc energie electrică, fac mentenanță, etc. Corporațiile străine le vor înghiți.

A doua, ne vor ridica copiii din familiile românilor, fiindcă, oligarhia globalistă LGBT are nevoie de ADN-ul pur, sănătos, românesc, iar oamenii politici influenți din PSD și PNL fac orice troc dacă lor le cresc sumele în conturi.

Netul este plin de povestea acelui terorist, Omar Hayssam, care a luat cabana „la pachet” cu fabrica de cherestea „Foresta Nehoiu” cu cabana de vânătoare a lui Ceaușescu. În fine, căutați și documentați-vă la un click distanță. Veți afla câte in lună și-n stele despre afacerile PSD-PNL de Dragnea și Ciolacu avizate.

Întrebare: Cine vrem noi să ne fie Prim-Ministru?

Asta este o întrebarea cu răspunsul venit de la Buzău, fiindcă votul nostru dat în 2020 asta ne impune acum.

Ciolacu nu se lasă. Chiar dacă a terminat liceul pe la 3? de ani, Ciolacu vrea, mort-copt, Prim - Ministru.

Deh, omul era ocupat cu fel de fel de combinații prin Buzău, în epoca Năstase, când afacerile mergeau strună pentru găștile de hoți cu școala vieții. Aceștia se lipiseră de mafia locală cu legături la București, precum scoica de barcă.

Cine poate, oase roade, cine nu, nici carne crudă.

De la valutist-bişnițar, la Consiliul Județean, la conducerea PSD pe lângă Dragnea, acum iată-l președintele Camerei Deputaților, și,...omul vrea să fie Prim Ministru al României, poziție din care să candideze la președinția României.

Punem cruce la țara noastră și o dăm pe mâna corporațiilor prin acești bișnițari, benzinari și vânzători de copii care fac troc cu asasinii economici.

Aceștia ne vor stinge lumina speranței continuității națiunii noastre pe aceste meleaguri străbune. Acești repetenți la examenul de capacitate clasa a 8-a, nu au nimic sfânt pentru România, pentru noi, românii.

România a fost predată prin vot către PSD și PNL, unor trădători venali mai răi decât fanarioții aduși de Poarta Otomană.

Voi ce credeți, oameni buni, România merită mai mult?

DOAR atât putem?

Lăsăm un bișnițar, prietenul unui terorist și asasin economic, să conducă Guvernul României?„

#RomaniaTrezestete #UniuneaNațiuniiRomane #DreptatepentruRomania”

 

Sigur, postarea deputatului constănțean conține informații vehiculate și până acum în massa-media și mai ales în mediul online, dar niciodată nu le-am citit coroborat, de aceea la citirea lor suntem cu toții înfiorați. De parcă am spune: am cu ce bă, am cu ce sau pe românește, vă belim. Numai că deputatul Focșa este cam singur în lupta sa curajoasă cu balaurul. Și aici nu e vorba de micii făcuți de deputatul liberal Geoge Scarlat la Hanu Coanchi. Aici e vorba de Țara noastră, nu cea eșuată a lui Iohannis.

Scriam cândva haideți să facem gașcă. Sau în caz contrar, cum prevesteau unii, peste România va ploua curând cu foc. Nu neapărat minerii, dar cineva trebuie să bată pe toată lumea. Bateți coasa că-i tocită rău de tot. Povestea mă arde pe gât ca supa lui Hagi Tudose. De acum înainte fiecare zi va trece cu nod în gât.

Nimeni nu observă că unii se nasc obosiți déjà. Boala o avem în suflet, mai exact o epidemie înfricoșătore de meningită morală. Nu știm până când interesul personal primează intereselor țării. Unii conaționali se gândesc déjà la alegeri anticipate, dar cei care vor pierde trenul sunt partidele mici, o să vedeți. Tăcerea multora este un răspuns!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii