Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Mihai Lupu: ”Să cultivăm dragostea pentru artă și să transmitem această pasiune generațiilor viitoare!”

Mihai Lupu: ”Să cultivăm dragostea pentru artă și să transmitem această pasiune generațiilor viitoare!”(140)

19 februarie este o zi specială pentru cultura românească.

 

Se împlinesc 148 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, românul care a revoluționat arta sculpturii și a transformat modul în care percepem frumusețea, dând naștere unor opere care ne fascinează și ne inspiră.

 

„Întreaga sa existenţă reprezintă o adevărată operă de artă, un cumul de valori și învățăminte prețioase care au transcendat granițele timpului. Constantin #Brâncuși, artistul care a străbătut continente prin creațiile sale ne-a învățat că “Nimic nu e greu. Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.” Pe cât de simplă și curată este această afirmație, pe atât de profundă și universală devine atunci când reflectăm asupra provocărilor și obstacolelor pe care le întâlnim în viață. În felul său unic, artistul ne-a arătat că putem transforma chiar și cele mai dificile sarcini în reușite semnificative, prin determinare, multă muncă și o viziune clară.

Cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși, vă invit să reflectăm asupra valorilor culturale și artistice care definesc identitatea noastră națională. Să cultivăm dragostea pentru artă și să transmitem această pasiune generațiilor viitoare!”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii