Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” invită publicul constănțean la un regal folcloric de primăvară!

Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” invită publicul constănțean la un regal folcloric de primăvară!(98)


Ansamblul Folcloric Profesionist ,,Brâulețul’’ și invitații săi de marcă vă așteaptă la spectacolul ,,Mărțișor folcloric’’

 

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, organizează miercuri, 06 martie 2024, de la ora 18:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’, spectacolul intitulat sugestiv ,,Mărțișor folcloric’’. Constănțenii sunt invitați, cu mic, cu mare, să sărbătorească împreună primăvara, cu joc și voie bună, în cadrul unui eveniment cultural-artistic special, dedicat bucuriei de a primi așa cum se cuvine anotimpul renașterii, cu frumoasele sale sărbători în spiritul tradiției românești a mărțișorului.

Cu ocazia Mărțișorului și a Zilei Femeii, organizatorii au pregătit un program muzical-coregrafic atractiv, menit să readucă în atenția publicului frumusețea și bogăția folclorului românesc. Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați soliști de muzică populară ai momentului, reprezentând diferite zone etnofolclorice ale țării: Olguța Berbec și Remus Novac (Oltenia), Angelica Flutur (Bucovina), Robert Târnăveanu (Ardeal), Paul Ananie (Maramureș), Adriana Sofica și Elena Plătică (Dobrogea). Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist ,,Brâulețul’’ din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, condusă sub bagheta magică a dirijorului Cristian Obrejan.

Programul artistic va fi completat de suitele de dansuri tradiționale prezentate de corpul de dansatori al Ansamblului Folcloric Profesionist ,,Brâulețul’’, care vor pune în valoare frumusețea tradițiilor, a obiceiurilor și a portului popular autentic.

Prezentatorii spectacolului ,,Mărțișor folcloric’’ sunt Roxana Cioacă și Ionuț Dulgheriu.

Biletele se pot achiziționa online, de pe link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/martisor-folcloric sau de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’ din Bulevardul Ferdinand nr. 56, conform următorului orar:

luni - marți - 14:00-20:00;

miercuri - 08:00-16:00,

joi – vineri - 12:00-20:00;

sâmbătă - duminică 10:00-20:00.

 

Haideți să sărbătorim împreună primăvara, cu joc și voie bună, miercuri, 06 martie 2024, de la ora 18:00, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii