Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Dragobetele, sărbătorit la Cumpăna, cu momente artistice pentru toate vârstele!

Dragobetele, sărbătorit la Cumpăna, cu momente artistice pentru toate vârstele!(97)

La 24 februarie, atunci când Biserica Ortodoxă prăznuiește „Aflarea capului Sfântului Ioan Botezătorul”, spiritualitatea populară consemnează ziua lui Dragobete, zeu al dragostei și tinereții, în panteonul autohton.

         

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au bucuria de a vă invita sâmbătă, 24 februarie 2024, începând cu ora 16.00, în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna, la spectacolul de Dragobete, “Din Iubire, Pentru Iubire”, oferit de studenții Facultății de Arte a Universității Ovidius din Constanța.
         

În cadrul acestui spectacol, veți avea ocazia să vă bucurați de momente artistice deosebite, pentru toate vârstele, susținute de cei mai talentați artiști. Cadrele didactice și studenții Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța (Facultatea De Arte Uoc), alături de artiștii comunei Cumpăna, vor bucura publicul cu dansuri, cântece pline de emoție și momente fascinante pline de dragoste.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii