Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul DNA: Nicuşor Constantinescu va fi judecat în stare de libertate

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul DNA: Nicuşor Constantinescu va fi judecat în stare de libertate(1842)

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins, astăzi, recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), menţinând decizia de săptămâna trecută a Tribunalului Bucureşti, conform căreia preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) va fi judecat în stare de libertate, pentru cele 24 de capete de acuzare (abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, împotriva intereselor publice şi private).

Procurorii anticorupţie, de la Divizia Centrală a DNA, din Bucureşti, care au instrumentat acest dosar (Constantinescu mai are unul, tot pentru abuz în serviciu, dar este învinuit şi în dosarul „cel greu”, al retrocedărilor, în care acuzatul principal este primarul Constanţei, Radu Mazăre!), au cerut măsura judiciară a arestării preventive, pentru 29 de zile.
 

Taguri: Constantinescu, N.Constantinescu, NicuşorConstantinescu, DNA, CurteadeApel, TribunalulBucuresti, Tribunal, RaduMazare, Mazare, R.Mazare, recurs, judecareinlibertate, libertate, anticoruptie,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii