Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Casieriile BCR, pe cale de dispariție...

Casieriile BCR, pe cale de dispariție...(2036)

În 28 de unităţi ale rețelei nu se mai fac operaţiuni cu cash, ci electronic.

BCR transformă 28 de sucursale din întreaga țară în unități de tip cashless care vor derula operațiuni în regim electronic, fără casierii, potrivit Economica.net. Operaţiunile de renunţare la cash şi optimizarea reţelei teritoriale a BCR vor costa banca circa 50 de milioane de euro, bani ce vor fi investiţi de austrieci până în 2020.

"Procesul de modernizare a rețelei de unități BCR marchează la 4 ianuarie 2018 o nouă fază, odată cu transformarea a 28 de sucursale bancare din întreaga țară în filiale de tip cashless, complet funcționale începând chiar cu prima zi lucrătoare a noului an", anunţă un comunicat al băncii. Intenţia instituţiei de credit de a limita cât mai mult operaţiunile cu cash, care se dovedesc a fi cele mai costisitoare din activitatea bancară, a fosat anunţată încă de la finele anului trecut de vicepreşedintele băncii pentru Retail si Private Banking, Dana Demetrian.

Sursa: www.digi24.ro

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii