Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VOX MARIS - O LEGENDĂ

VOX MARIS - O LEGENDĂ(2856)

Se întâmplă uneori să ai șansa să te afli în locul unde se naște o legendă.

Se întâmplă să ai norocul să cunoști un personaj mai mult decât interesant.

Mai târziu devine legendă.
O legendă vie este Nicușor Năstase, de numele căruia se leagă o altă legendă.
VOX MARIS GRAND RESORT COSTINEȘTI.

Din legendă în legendă.
Înainte de a fi legendă, Nicușor Năstase a fost un curajos investitor român. Ar fi putut rămâne oriunde în lumea asta, adulat și respectat.

S-a întors acasă. A început afacerile într-un mediu ostil lui. Când Nicușor Năstase bătea primul țăruș la Costinești pe terenul unde avea să se înalțe minunăția de astăzi numită VOX MARIS, nimeni nu îl înălța în slăvi, cum fac unii acum cu Mohammad Murad!

Ba, dimpotrivă, conțopiștii acelor vremuri se întreceau care pe care să-i pună bețe in roate.

Cu mult mai tânăr pe atunci, revoltat de nedreptățile la care era supus Năstase, am încercat să stăvilesc valul războinic de demolatori îndreptați împotriva sa.b

În materie de investiții în turism, a fost primul în toate. Nimeni nu și-a imaginat ce o să iasă din mintea lui...

După ce a făcut două scări de bloc, Mohammad a fost ridicat la la rangul de mare investitor! I s-au dedicat ode și a fost uns șef în diverse asociații turistice...

În schimb, Năstase, până să ajungă unde se află astăzi, adică în vârful piramidei, a trecut prin foarte multe încercări.

Și atunci, ca și acum, nimeni nu a apreciat gestul acestui om pe care nimeni nu îl poate opri ori de câte ori își propune să facă ceva anume.

Când VOX MARIS GRAND RESORT COSTINEȘT strălucea pe orbita turismului românesc, nimeni nu s-a grăbit să elogieze acest lucru ca fiind o realizare made în România!

O dovadă în plus că nu avem pic de respect față de oamenii noștri de valoare. De aceea, nici nu mă miră încăpățânarea unora de a pune un primar străin la Constanța!

VOX MARIS este de multă vreme un brand românesc, o oază de liniște, sănătate și confort, unde tabbouleh, nu mai sunt la putere. Mă doare când alții fac legea în țara noastră! Dintre cei care ne dau tot timpul lecții de bună purtare!

VOX MARIS GRAND RESORT COSTINEȘTI continuă și astăzi să reprezinte punctul istoric de unde au plecat celelalte investiții etalon din turismul românesc.

După ce s-a înfrățit cu teatrul, Nicușor Năstase a devenit unul dintre susținătorii de bază ai Galei tânărului actor, care a ajuns deja la ediția cu numărul 21.

Zilele acestea, dacă deschideți ușa la VOX MARIS veți trăi cu senzația că ați nimerit pe o scenă imensă cu actori din generații diferite.

Aici, teatrul, pe care unii îl hărțuiesc, se află la el acasă, protejat și stimat. An de an, se adună aici toată floarea cea vestită a teatrului românesc.

Un bonus pentru cei care își petrec vacanța la VOX MARIS.

De când Nicușor s-a înfrățit cu breasla actorilor, teatrului romănesc îi este mult mai bine...
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii