Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Adriana Arghirescu: Serviciul Juridic al Primăriei Constanța este ineficient și incapabil

Adriana Arghirescu: Serviciul Juridic al Primăriei Constanța este ineficient și incapabil(2139)

"Este inadmisibil ca într-o administrație locală, Primarul și Consiliul local să nu știe despre acțiunile Serviciului Juridic al Primăriei.

Au fost prea multe greșeli și acțiuni care dovedesc lipsa de profesionalism și incapacitatea celor care fac parte din Serviciul Juridic al Primăriei Municipiului Constanța.

Să ne amintim că Primăria Constanţa trebuie să plătească penalități uriașe părinților fostei șefe a Serviciului Juridic, după ce a pierdut definitiv un proces în instanță despre care liderul administrației locale spune că nu a ştiut nimic.

Am solicitat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului local, să aibă loc o restructurare și o reorganizare a acestui departament care acum nu își justifică existența. Primarul Decebal Făgădău vrea ca el, Primăria și Consiliul Local să fie reprezentaţi de avocați și juriști independenți, care să le apere interesele.

Atunci de ce mai avem nevoie de un Serviciu Juridic la Primărie, ai cărui angajaţi sunt plătiţi din bani publici?"

 

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii