Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
TURCUL SFINȚEȘTE LOCUL, mâine , la orele 10, la NOUL ETEKS !

TURCUL SFINȚEȘTE LOCUL, mâine , la orele 10, la NOUL ETEKS !(5503)

Domnul Baiazid își cere scuze pentru faptul că din motive obiective nu a putut deschide noul ETEKS la data și orele stabilite inițial. Inaugurarea va avea loc mâine, joi, 27 iunie a.c., ora 10. Cum nici ziarul nostru, care a publicat un material pe acest subiect, nu a fost informat la timp, facem abia acum cuvenita rectificare. Cum s-ar spune, turcul plătește!

Într-o locație nouă, situată pe strada Petru Rareș nr. 4, colț cu strada Traian, între Liceul M. Eminescu și Piața Ovidiu. Între timp, s-a născut o nouă dilemă. După nume, inclusiv cel al patronului, Baiazid, am fost tentat să cred că avem de-a face cu un restaurant axat pe gastronomia orientală. M-am înșelat.

La ETEKS, bucătăria de bază rămâne cea tradițională românească, fără nici o legătură cu numele patronului. Este o experiență interesantă, atât ambiental, cât și, mai ales, din punct de vedere gastronomic. Cu doi ani în urmă, aflându-mă în imperiul lui Țânțăreanu, am fost invitat la un restaurant. Fiind în preajma sărbătorilor de iarnă, am comandat produse de sezon, piftie, cârnați etc. Toate au fost exact ca la mama acasă! La final, i-am spus patronului că vrem să îl cunoaștem pe bucătarul care a pregătit minunățiile românești cu care am fost serviți la masă. .Și când ne așteptam să apară un zdrahon de ardelean cu mustățile zbârlite, ne-am trezit cu un ...CHINEZ! Era chiar bucătarul șef!

În gastronomie nu se poartă rasismul. Drept dovadă, la ETEKS, puteți încerca diverse combinații, pentru că sunt și preparate orientale. Sunt convins că, după ce vor gusta din preparatele pregătite la ETEKS, unora le va trece supărarea pricinuită de amânarea deschiderii oficiale. Oricum, în aceste zile, am constatat că ETEKS și Baiazid au foarte mulți fani! Turcul sfințește locul!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii