Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Marius Horia Țuțuianu, Președintele CJ Constanța: Eu nu dezinformez!

Marius Horia Țuțuianu, Președintele CJ Constanța: Eu nu dezinformez!(1520)

"Las menajamentele deoparte şi le transmit liberalilor următorul mesaj: MINŢIŢI, domnilor, MINŢIŢI! De la începutul mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi până în prezent am dat dovadă de deschidere şi am stabilit, de la bun început, o metodă de lucru transparentă; am considerat că, indiferent de culoarea politică, principalul nostru ţel este acela de a aduce prosperitate judeţului nostru. Prin urmare, am discutat cu toţi primarii, indiferent de culoarea politică şi i-am invitat să rezolvăm împreună problemele din judeţ, iar acest lucru îl ştiu foarte bine cei de la PNL. Este josnic din partea lor ca, pe fondul unor chestiuni fără legătură cu activitatea de la CJC, dar pe care le speculează fără scrupule, să nu recunoască sprijinul pe care eu l-am acordat primarilor PNL, în egală măsură cu sprijinul acordat tuturor primarilor constănţeni, indiferent de culoarea politică! E inadmisibilă ieşirea PNL Constanţa, care transmite public un comunicat de presă mincinos. Îi invit să consulte arhivele mass-media din judeţ, dacă au fost loviţi brusc de amnezie, şi vor găsi articole în care sunt prezent alături de primari PNL precum cel de la Eforie ori de la Techirghiol; să-i întrebe pe aceştia dacă nu am depus toate diligenţele necesare să acceseze fonduri de care localităţile pe care aceştia le conduc au nevoie!
Dacă dumnealor au impresia că eu confund activitatea de la Consiliul Judeţean cu anumite chestiuni interne din PSD ori cu cele dintre PSD şi aliaţii săi politici, îi avertizez că sunt pregătit să intru în război deschis cu dumnealor. Un război al declaraţiilor şi un război în care să le prezint toate dovezile că MINT cu neruşinare. Eu nu mint şi nu încerc să rezolv interese mărunte, de grup, nu încerc să punctez politic dezinformând. Eu ştiu exact care este rolul meu la Consiliul Judeţean şi fac distincţie clară între Consiliul Judeţean şi partid. Tot eu sunt detaşat de „datorii” pe care chiar ei, „cinstiţii” liberali, le au faţă de anumite persoane din alte partide politice.
Mă opresc aici şi îi invit la CJC, să le pun la dispoziţie toate alocările bugetare făcute de la începutul mandatului meu şi până în prezent către primăriile conduse de liberali şi, de asemenea, îi îndemn să citească legislaţia!"

a declarat pe o retea de socializare Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii