Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
CUPA RIG by ALEXANDRION Group - ediția A XXVI-A

CUPA RIG by ALEXANDRION Group - ediția A XXVI-A(2250)

Sunt foarte multe locuri în lume care și-au țesut pretinsa celebritate pe diverse povestiri inventate, e drept, cu mult talent și imaginație, sau false legende locale, care, în timp, au fost uitate… Ca orice improvizație subțire lipsită de suflet și sens. Lacul Corbu și-a dobândit renumele, cum s-ar spune, “prin muncă”. Prin munca celor care au realizat că locul amintit reprezintă o adevărată mină de aur. Se spune că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă! Regula este valabilă și în cazul Lacului Corbu, unde generozitatea naturii este vizibilă la tot pasul...Fără intervenția, avizată de pasiune,căci, fără pasiune,nimic nu e, a omului de afaceri Florin Cârstocea și a echipei sale de la RIG SERVICE, totul ar fi rămas la stadiul vulcanilor noroioși! Dincolo de particularitățile sale sportive, pescuitul s-a dovedit a fi mai mult decât benefic pentru soarta zonei.Practic,a schimbat totul de la zero! În primul rând, Lacul Corbu, supus unor ample operațiuni de refacere și modernizare, a căpătat o destinație clară: dezvoltarea pisciculturii și a pescuitului sportiv.

Așadar, un fost colector de gunoaie și deșeuri se transformă într-o bază atractivă, astăzi,de renume mondial!, destinată pescuitului sportiv mondial și dezvoltării pisciculturii. Da, ați citit bine! Florin Cârstocea, el însuși un pescar împătimit, a înscris Lacul Corbu în marele circuit mondial al pescuitului sportiv! În fiecare an, la vremea asta, marii campioni de pretutindeni sunt oaspeții lui pe lacul Corbu!! E ca și cum Simona Halep ar organiza un turneu de tenis în România, la care ar participa marile ei prietene și rivale,toate campioane mondiale! Halep nu are deocamdată în România propria ei arenă de tenis. Florin Cârstocea are propria sa arenă de pescuit sportiv!

În anul 2012, a organizat pe arena sa, lacul Corbu, primul Campionat Mondial de Pescuit! O reușită din toate punctele de vedere. Ca organizare, totul a fost la înălțime! Din punct de vedere competițional, tot la înălțime! Un bilanț excelent. Echipa României a reușit să învingă mari nume ale pescuitului internațional, devenind, astfel, pentru prima oară, campioana mondială, atât pe națiuni, cât și la individual!

În lumea pitorească a pescarilor de crap de pretutindeni, lacul Corbu reprezintă absolutul. Inclusiv din punct de vedere geografic, dată fiind amplasarea sa la răscruce de vânturi pe litoral. Aproape de punctele vitale și de mare interes din punct de vedere turistic și economic.Exemple- stațiunea Mamaia Nord, Mamaia, Constanța. Practic, întreg litoralul. Se poate ajunge foarte ușor. Una din variante: Autostrada Soarelui. De pildă, tronsonul București–Constanța, poate fi parcurs în aproximativ două ore.

Toate informațiile și detaliile referitoare la Ferma piscicolă Corbu și Facilitățile oferite de pista de concurs de la Corbu, le puteți vizualiza pe site-ul www.crapimari.ro.

TRADIȚIA CONTINUĂ!

CUPA RIG by ALEXANDRION GROUP merge mai departe cu ediția a XXVI-A. Continuitatea acestei competiții reprezintă o dovadă incontestabilă de seriozitate și respect față de o inițiativă valoroasă Se știe că uneori poți ajunge ușor în vârful unei ierarhii.. Mai greu este să te menții! Ceea ce spun face parte și din filozofia RIG și a patronului său, Florin Cârstocea. Inclusiv din filozofia pescuitului sportiv.

În acest context,organizatorii vă propun un nou concurs pe lacul Corbu, cu premii totale în valoare de 101.000 lei, la care sunt invitate 60 de echipe. Acestea vor avea dreptul de a alege dintre cele 75 de standuri disponibile, standul (și implicit sectorul) pe care doresc să pescuiască pe durata a 4 zile de concurs (96 ore).

Numărul maxim de standuri care vor fi ocupate pe un sector este de 20.

Ordinea în care echipele participante vor alege standul de pescuit se va stabili prin tragere la sorți în ziua începerii competiției, în funcție de ordinea achitării taxei de participare (avans sau integral), așa cum va fi inscrisă în extrasul de cont al As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC.

Pentru o bună vizualizare a situației din teren, pentru fiecare echipă ce urmează să aleagă, pe o hartă detaliată a pistei de concurs, se vor marca cu stegulețe standurile deja selectate și componența echipelor care le ocupă.



1. Perioada de desfășurare: 21-25 august 2019

2. Număr standuri: 60

3. Taxa de participare: 2.700 lei/echipă de 2 pana la 4 pescari cu drepturi depline, care poate fi achitată integral sau in 2 tranșe.

Tragerea la sorți a ordinii în care echipele participante vor alege standul de pescuit se va face in funcție de data achitării taxei sau avansului.



Clasament General format din locurile 1 ale fiecărui sector
- Locul I pe lac: 30.000 Lei
- Locul II pe lac: 20.000 Lei
- Locul III pe lac: 12.000 Lei

Clasament pe fiecare sector A, B, C
Locul 2– 5.500 lei
Locul 3– 3.500 lei
Locul 4– 2.500 lei

Captura cea mai mare - 2.500 lei
Captura zilei, cea mai mare captură din fiecare zi de concurs – 4 premii a câte 1.000 lei fiecare

4. Criteriul de departajare la întocmirea clasamentului este calitatea. Echipele se vor clasa funcție de greutatea totală a celor mai mari 10 pești capturați pe durata competiției, fiecare dintre ei având peste 5 kg.

5. Regulamentul va fi postat pe site-ul nostru www.crapimari.ro


6. Taxa de participare include:

- Arbitraj

- Clasamente online pe site-ul www.crapimari.ro.

- Diplome și trofee pentru câștigători

- Facilități în standul de pescuit: 1 casuță cu 2 paturi, masa de lucru

- Toalete și dusuri ecologice pe pista de concurs

- Pază permanentă

- Festivitate de premiere.

 

„Cupa RIG la Crap”, care a ajuns la ediția cu numărul XXVI, se desfășoară în perioada 21-25 august 2019 pe Lacul Corbu, cel mai modern și bine amenajat carpodrom din România.

RIG SERVICE și președintele Florin Cârstocea au intrat în istoria acestor competiții cu 25 de ediții organizate pe Lacul Corbu, cu sprijinul societății Alexandrion Grup România, pentru al treilea an consecutiv.

Despre minunatul sponsor, ALEXANDRION GROUP, vă transmitem câteva informații relevante:

Alexandrion Group  este cel mai mare producător și distribuitor de băuturi alcoolice din România. Înființată în 1994 de către Nawaf Salameh, Alexandrion Group are astăzi o prezență activă la nivel local și internațional, cu două unități de producție în România (în Prahova).  Printre produsele companiei se numără: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d'Oro, Kreskova, Alexander, iar dintre importuri amintim Red Bowler scotch whisky, Beluga și alte 20 de mărci de brandy și de spirtoase.

Vom reveni cu amănunte de la desfășurarea competiției.

 


    

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii