Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Dan Barna președinte deocamdată doar la o Conferință de Presă

Dan Barna președinte deocamdată doar la o Conferință de Presă(1622)

Lume multă, sala plină, un loc bine ales pentru o întâlnire care s-a dovedit profitabilă deși ne-am trezit toți, vrând nevrând, așteptându-l pe TEVERE care, ca întotdeauna, e remarcabil când lipsește.

Altcumva a fost prezentă toată floarea cea vestită a presei din Constanța.

A mai fost prezent și Ovidiu Țentea cercetător științific la MNIR, arheolog, o vedetă incontestabilă a noului Plus care a vorbit puțin doar atât cât să ne spună că dânsul este și cordonator regional și în Consiliul Național.

Au mai fost arătați ziariștilor și domnul Remus Negoi șeful USR Constanța și domnul Lucian Muflic șeful Plus Constanța.

Stelian Ion vizibil emoționat deschide ostilitățile care nu aveau cum să fie docile deși unii erau pregătiți să pună întrebări de complezență și de încurajare.

 

Dana Lebed de la Radio Constanța insistă repetând de câteva ori o nedumerire altcumva prezentă pe buzele multora: domnule Dan Barna cu ce vă deranjează actualul președinte Iohannis?! Că câr, că mâr, că așa și pe dincolo, că bâl bâl, că una, că alta, nimic concret sau adevărat. Credem că nici actualul candidat nu știe sau încă nu a aflat.

 

Prind curaj și mă trezesc și eu în picioare să pun o întrebare de unde să se vadă bine ce deștept sunt: dacă ajungeți în turul doi, electoratul PSD va vota cu dumneavoastră ca să piardă domnul Iohannis ca pe vremuri când Iliescu se lupta cu Vadim și toată lumea a votat cu Iliescu. Cum vă veți simți ales Președinte sprijinit de voturile pesediștilor?! Greu răspuns, că nu e cazul acum cu Iliescu că cei care votează cu PSD nu au avut altă ofertă etc. Europa va fi bucuroasă să vadă că România s-a vindecat de stânga mincinoasă etc.

Sare în ajutorul dumnealui mai abilul politician Dacian Cioloș foarte priceput în a ne lămuri dânsul cum stau lucrurile la mai toate întrebările care au urmat. Am venit aici ca să îl susțin pe viitorul Președinte, am venit cu o ofertă completă, perioada baronatului a luat sfârșit.

 

Dan Mihăescu de la Agerpres vrea să domolească spiritele și îl roagă pe Dan Barna să ne spună măcar trei idei principale, trei direcții de urmat, pentru România, când va fi dânsul președinte. Și ne spune simplu, fără ezitare că se va preocupa în țară de mai bine în sănătate, educație și infrastructură apoi ne reamintește cele trei platitudini în politica externă că parteneriatul cu SUA (element fundamental) că Nato (să devenim un HUB de stabilitate) și că Uniunea Europeană (cu un rol mai puternic). Bravos, Națiune! Păi, așa ar fi răspuns și soacră-mea.

Apoi, ca de obicei, că a venit vremea schimbărilor, că ne-am săturat de leguminoase (Mazăre, primar) că faleza e dărâmată dar poate fi mai bună și mai frumoasă doar prin gesturi politice și că la Constanța o să avem primar USR deși încă nu știm cum îl cheamă. Poate fi și Stelian Ion care, însă, dacă vrea la București îl luăm acolo că tare ne place de dânsul. 

 

Cred că Dacian Cioloș va ieși cel mai câștigat din aceste întâlniri cu presa și din mitingurile ce vor urma. Are multe de spus, e foarte atent și dornic de victorie. Se vede cu ușurină experiența uriașă de om politic trecut prin toate cele. Nu înțeleg de ce nu știe sau nu vrea să zâmbească. Au amândoi mânecile la cămăși suflecate ca să pricepem noi că sunt gata să se apuce de treabă. Pentru că e mult de muncă și pentru că nu mai este timp. Gata cu perioada medievală!

 

Să treceți toți pe PLUS și să SALVAȚI ROMÂNIA!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii