Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
O panaramă ilegală inundă România

O panaramă ilegală inundă România(1387)

Cei mai puternici oameni ai zilei, primul ministru și actualul președinte încalcă, ocolesc sau neglijează afișajul electoral agresând românii cu uriașe panouri publicitare care vor fi date jos pe 12 octombrie pentru că atunci începe oficial campania electorală și e musai să fie respectate niște reguli foarte stricte.

Până atunci însă chiar și dânșii pot fi coțcari, pot înșela lumea, cheltuind sume uriașe, evident nu din bugetul propriu!

Ai cui sunt însă banii? Cine își poate permite să cheltuiască sume uriașe și cum își vor recupera banii din moment ce nu știe nimeni ai cui sunt?!

 

Executivul a adoptat hotărâri privind prezidențialele din acest an, din luna noiembrie, iar unul dintre actele normative vizează calendarul alegerilor.

Campania electorală va începe pe 12 octombrie! Cele mai importante partide politice de la noi, cele care vor să conducă România, au apelat la trucuri pentru promovarea propriilor candidați cu mult timp înainte de această dată începând cam de prin din 26 august un fel de batjocură în toată țara!

E clar că șmecherii fentează Legea iar noi doar ne mirăm ca vițelul la încă o noutate.

 

Publicitatea stradală devine în fața tuturor o mare înșelătorie electorală.

Cele mai mari partide încalcă hotărârile privind prezidențialele din luna noiembrie anunțate de Executiv.

Oficialii Biroului Electoral Central recunosc că se încalcă legea dar nu prea. Se apelează la un truc, care nu e reglementat de autoritatea electorală de la noi.

Românii nu sunt lăsați să uite că la noi "Legea este ca o barieră: căţeii trec pe sub ea, dulăii o sar, iar boii, intră cu coarnele în ea".

 

Potrivit AEP, în campania electorală sunt interzise bannerele, mesh-urile, panourile publicitare mobile, steagurile și ecranele publicitare, panourile publicitare fixe sau mobile, publicitate luminoasă, publicitatea pe vehicule, vehiculele inscripționate cu sloganuri de campanie și cele care difuzează materiale audio, spectacolele, serbările, focurile de artificii etc.

Acum nu sunt interzise, le folosesc chiar și mai marii zilei cei în care noi trebuie să avem o încredere uriașă că sunt oameni de valoare și de mare încredere și pe care noi ar trebui să îi votăm iar ca să ne conducă și în continuare spre Dreptate și Adevăr!

Dacă acum își permit așa ceva vă imaginați ce fac ăștia când nu îi vede nimeni?!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii